Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam BMW 318i E46 1998 i nie mogę odblokować w nim komputera. Przechodzę na test 19 wciskam lewy przycisk gdy pojawi się ON i nic. Testy powinny być odblokowane a nie są.
Opublikowano
siemano ja tylko takie szybkie pytanie bo zapomnialem a wyszukiwarka mnie wk....... jak to jest z tymi przyciskami do funkcji,cos tam bylo ze trzymam jeden wcisniety ale ktory przekrecam stacyjke o jedno pole i??????????? prosze ale prosze hehehe o pomoc bez odpowiedzi typu :search: dzieki z gory
nic tak nie odpreza jak minuta dla weza
Opublikowano
możesz na zapalonym silniku .... przytrzymujesz ten od kasowania przebiegu aż wyskoczy test jeden potem odpuszczasz i wciskasz go znowu tyle razy aż będzie test 19 puszczasz pojawia się off naciskasz i znów wybierasz interesujący Cię test !

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

a ten od napiecia to ktory test?

a widze ze kawa jezdzisz,szacunek szacunek,ja sie buja zx9r z 2001,

nic tak nie odpreza jak minuta dla weza
Opublikowano
orientuje się ktoś może czy jest funkcja w pliku *man opcji która odpowiada za odblokowanie ukrytych testów, zeby to sobie zrobić NCS-em raz na zawsze?
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda