Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fokstrot, co do twojego wyboru,powiem tak, jeśli nie będziesz chciał przerabiać na gaz i na dodatek nie chcesz wydać dodatkowo 4000zł na instalacje sekwencyjna,a tylko z taką instalacją użytkowanie gazu nie przysparza zazwyczaj problemu.To kup 318i lub 318is chociaż i te silniki ja osobiście przerobiłbym na gaz. Jeśli natomiast myślisz o instalacji sekwencyjnej to kupuj 323, 325 ewentualnie 328 :cool2:
Może się jeszcze pokusic o 325 TD :wink: :D :lol: żart :8)

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano

Z całym szacunkiem nie wierze ze Twoje autko z silnikiem który ma powyzej 2.0 litra poj. spala ci teraz zimą 12 a na trasie 9, nie bierz tego do siebie, ale po prostu to niemożliwe a co do instalacji sekwencyjnej jasne ze jeżdzi lepiej i jest mnie jproblemow w koncu za to placisz:) ale nie moze spalic ci tAK DUZY SILNIK 12 GAZU W MIESCIE ZIMĄ chyba ze jeżdzisz non stop na luzie :) pozatym jadac w miescie nie zaoszczedzisz korki itd...sam wiesz, sekwencje owszem bierze mniej ale bez przesady.

Moja siostra ma vW polo 1.4 16 v dla porownania tez ma sekwencje i spala jej 9.0 10 ,itrow w miescie zima a autko ile lzejsze wiec sorki nie nie jest to mozliwe ale to tylko oje zdanie i niektorych co mają takie auta jak ty na takim gazie :P pozadawiam

Opublikowano
Z całym szacunkiem nie wierze ze Twoje autko z silnikiem który ma powyzej 2.0 litra poj. spala ci teraz zimą 12 a na trasie 9, nie bierz tego do siebie, ale po prostu to niemożliwe a co do instalacji sekwencyjnej jasne ze jeżdzi lepiej i jest mnie jproblemow w koncu za to placisz:) ale nie moze spalic ci tAK DUZY SILNIK 12 GAZU W MIESCIE ZIMĄ chyba ze jeżdzisz non stop na luzie :) pozatym jadac w miescie nie zaoszczedzisz korki itd...sam wiesz, sekwencje owszem bierze mniej ale bez przesady.

No cóż poprostu tak jest ,nie mówie że stoje w korkach,poprostu jadąc do pracy omijam wszystkie korki,w sytuacji gdy jadę do centrum Katowic i stoje w korkach pali mi 14 L. Do zbiornika gazu wchodzi mi 40 Litrów i robie na tym 330-340km wiec wychodzi 12,12L na 100. :cool2: (wprawdzie nie stoje w korkach)

Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.

Mój mały czarny Diabełek 323Ti compact

Opublikowano
jesli tak jest to naprawde dobrze wyregulowany gaz i dobrze w ogoe zrobione :) pozazdroscic. tylko zastanawia mnie jedna rzecz przeciez gaz jst mniej kalorycznym paliwem od benzyny i naet na sekwencji musi spalic wiecej nie mowiac o tych instalacjach holenderskich za 10 tys zł:P bo to wyższa technlogia mowa o instalacji za ok 4000tys sekwencji i ta kspali wiecej niz beznyny wiec troche dziwnie albo masz po prostu malo wyjezdzone autko i delikatnie jezdzisz nie bede sie klocil bo nie w tym rzecz pozdrawiam:)