Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dzięki za info. Problem w tym, że takiej opcji nie widzę w konfiguratorze. Jedyne co mi przychodzi na myśl, to to, że jest to jakby składowa tego fajniejszego tempomatu, który w opisie ma informację o ostrzeganiu przed kolizją. Ale kurcze… 6k zł :/ EDC chyba bardziej warte tej kasy. Ech, te dylematy :)
Opublikowano
Czy jest jakas rzecz z wyposazenia, ktora nie zamowiles, a dzis jednak bys ja wzial ? (zakladajac, ze mialbys jeszcze wiekszy budzet)
Opublikowano
Czy jest jakas rzecz z wyposazenia, ktora nie zamowiles, a dzis jednak bys ja wzial ? (zakladajac, ze mialbys jeszcze wiekszy budzet)

Dziś zamówiłbym "ostrzeżenie przed zjazdem z pasa ruchu" i może tuner TV, ale to już jako gadżet.

"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
Opublikowano
Orientujesz sie ile cm przeswitu ma Twoje auto ?

Nie.

Opublikowano

Długo nie mogłem się zdecydować czy brać na zimę felgi 18 cali z oponą 245/45 czy 17" 225/55.

Wiem co będzie jak spadnie śnieg. :roll: Pojawią się mega dziury i inne kwiatki.... więc jednak padło na 17" Starspoke 327 z oponą 225/55 Dunlop Winter 3D. Wiem że to była dobra decyzja :D

Właśnie przed chwilą przyjechały :)

http://img232.imageshack.us/img232/2248/obrazpd.jpg

Opublikowano

Według mnie do m-pakietu 18'' to minimum, tymbardziej że masz xDrive więc o zakopanie nie masz się co martwić.

17'' do normalnych zderzaków są małe, a do nadmuchanych m-pakietowych wygądają słabo... ale to tylko moje zdanie. Tymbardziej że teraz już je masz :D

Za to napewno będą się dobrze trzymały :wink:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
Dla mnie zimą liczy się komfort, stąd ta decyzja. Dobrze wiedziałem że na 17-kach będzie wyglądał jak "glut" ,ale w okresie zimowym ma być po prostu wygodnie i nie będę musiał się martwić o dziury, krawężniki itp :mrgreen:
Opublikowano
Czy wlaczylo Ci sie juz moze automatyczne awaryjne hamowanie, czy narazie miales tylko same ostrzezenia przed kolizja ?
Opublikowano
Czy wlaczylo Ci sie juz moze automatyczne awaryjne hamowanie, czy narazie miales tylko same ostrzezenia przed kolizja ?

Na razie miałem tylko ostrzeżenia świetlne i dzwiękowe i niech tak lepiej pozostanie :mrgreen:

Opublikowano
też miąłem zakusy co do 17", ale gdy zobaczyłem na żywca 5kę z kufrem na tych malutkich bucikach, odpuściłem od razu. Nie przekona mnie nawet lepsza trakcja i większy komfort (ten i tak jest ok przy 18ach letnich). To nie jest JEEP żeby kaleczyć limuzynę wielkim balonem na małej obręczy. 18" to zupełne min w tej wnęce...ja wybrałem wzór 330, lato mam 328 :cool2:
Opublikowano
Jak sobie kolego radzisz z systemem auto start/stop ? Nie denerwuje Cie ? Wylaczasz go zawsze, z moze nie ?
Opublikowano
Za każdym razem jak "ładuję" się do auta, to zaraz po odpaleniu silnika wyłączam ten system. Denerwujące to trochę, fakt, ale w drugim aucie dla odmiany wyłączam kontrolę trakcji przy każdym odpaleniu silnika, więc mam już wyrobiony nawyk.
Opublikowano (edytowane)
sorki że wrzucam tutaj ten temat, ale już dyskutowaliśmy o kołach zimowych... to że 18" jest bezdyskusyjne ale mogę wybrać dwa wzory: 237 i 330. a problem polega na tym że nie wiem na które się zdecydować:) może wasze opinie przechylą szalę na którąś stronę:) z góry dzięki.... Edytowane przez poważny
Opublikowano
sorki że wrzucam tutaj ten temat, ale już dyskutowaliśmy na temat kół zimowych... to że 18" jest bezdyskusyjne ale mogę wybrać dwa wzory: 237 i 330. a problem polega na tym że nie wiem na które się zdecydować:) może wasze opinie przechylą szalę na którąś stronę:) z góry dzięki....

Ja bym brał 237.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam wszystkich jestem tu nowy:) ale chciałem się pochwalić też mam zamówioną 535xd ale F10 białą w M pakiecie. Czytam te posty o 535 i ciśnienie mi rośnie nie mogę sie doczekać a odbieram koniec grudnia lub początek roku...:(((
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.