Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Re: F11 535d Xdrive Touring

przez xoskix » 29 Sie 2011 07:21

"Ceny F11 535d Xdrive Touring rozpoczynają się od 284.900 zł. Kolega napisał, że odbiera auto za 4 tygodnie dopiero i jest to możliwe jak najbardziej."

Na pierwszej stronie pisałem o cenie.....

Jakiś czas temu dostałem cennik na emaila od jednego z dealerów. Mają ceny wszystkich nowych wersji.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Teoretycznie auto w Polsce ma być w ostatnim tygodniu września, wiec myślę że początek października to realny termin.
"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
Opublikowano
Byłem dzisiaj w Bawarii w Jankach i poinformowano mnie ,ze mozna zamówić sam dumper control .Mam go nawet w swojej specyfikacji ,którą sobie zrobiłem .Poz 223 electronic dumper control 4133 zł. System nie dodał adaptive drive mimo wybrania tej opcji . Natomiast klikając adaptive drive lub dynamic drive kupujemy wszystko (adaptive, dynamic, electronic dumper) za ponad 17 tys

Pozdrawiam

Robert

Opublikowano
Sprawdzałem przed chwilą na niemieckim oficjalnym konfiguratorze na bmw.de . Mozna zamówić tylko electronic damper control . Zamawiając natomiast adaptive drive bierzemy trio : adaptive ,dynamic i damper control

Pozdrawiam

Robert

Opublikowano (edytowane)
Zamowiłeś adaptive drive albo sam dumper control ?

Tak zamówiłem całe trio w pakiecie Adaptive Drive ;)

*Edit*

Wyszukałem ciekawy katalog online. Wklejam bo nie widziałem wcześniej na forum :

Link :http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/5series/touring/2010/_shared/catalogue/index2.html

Edytowane przez Dawid S
Opublikowano

Ciekawe dlaczego? Delikatnie mówiąc jestem poirtowany podejściem BMW czy Mercedesa do Klineta.

Chcę coś zamówić, a nie mogę bo to "nie występuje z tym" Co za paranoja. Tak było w moim przypadku przy wyborze koloru.

Początkowo chciałem kolor "deep sea blue" ale on nie występuje z pakietem M-Sport. A co mnie to obchodzi, ja płacę, to wymagam. I tu się okazuje że taki Klient ma guzik "do gadania". Jak chesz pakiet M-sport to zmień sobie kolor na inny, albo spadaj i kup sobie Kia. O kryzysie chyba BMW nie słyszało :roll:

Opublikowano
(...) I tu się okazuje że taki Klient ma guzik "do gadania". Jak chesz pakiet M-sport to zmień sobie kolor na inny, albo spadaj i kup sobie Kia. O kryzysie chyba BMW nie słyszało :roll:

Hmmm... Ciekawe... Z tym kolorem i M-Pakietem jest problem także w innych krajach, ale tam przynajmniej da się go zamówić, z tym, że chyba na zasadach podobnych, jak lakiery Individual - za dopłatą ok. 3000 - 4000 EUR... U nas nic się nie da zrobić???

Opublikowano
Powiedziano mi że nie. O kolorach "individual" dowiaduje się teraz.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

dokladnie, czesto sie da zamowic, ale sprzedawca, albo jest zbyt leniwy, aby wypelniac dodatkowe papiery, albo nieswiadomy tej kwestii

(...) I tu się okazuje że taki Klient ma guzik "do gadania". Jak chesz pakiet M-sport to zmień sobie kolor na inny, albo spadaj i kup sobie Kia. O kryzysie chyba BMW nie słyszało :roll:

Hmmm... Ciekawe... Z tym kolorem i M-Pakietem jest problem także w innych krajach, ale tam przynajmniej da się go zamówić, z tym, że chyba na zasadach podobnych, jak lakiery Individual - za dopłatą ok. 3000 - 4000 EUR... U nas nic się nie da zrobić???

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
jest już zaktualizowany konfigurator na bmw.pl

Miłej zabawy :))))

widzę, że w tym samym czasie byliśmy na stronie bmw ;)

01 Wrz 2011 17:33

jakby to kogoś interesowało to dzisiaj zrobili aktualizację konfiguratora - są nowe silniki oraz nowe pakiety.
http://i2.photobucket.com/albums/y27/tex05/worshipbmw.gif
Opublikowano
Albo czegoś nie potrafię włączyć albo nie wiem. W dalszym ciągu w opcjach 5 touring (sedan to samo) nic więcej nowego nie ma, a konfigurator kończy się na doborze felg, lakieru i skóry w środku. Może jest coś o czym powinienem wiedzieć ? :duh:
Opublikowano
Wielkie dzięki, rzeczywiście ten sposób działa bez zarzutu. Niewiedza czasami dokucza :oops:
Opublikowano

Odkryłem najpiękniejszy na świecie kolor skórzanej tapicerki . Ciemno brązowy cohiba brown , niestety z indyvidauala....Przepiękny !

Umówiłem się na jazdy f10 z m pakietem i felgami 18'' , co by sprawdzić komfort jazdy . Cały czas się zastanawiam , czy na 19" nie będzie jednak zbyt mało komfortowy...

Pozdr

Robert

Pozdrawiam

Robert

Opublikowano
ale te 18" i 19" są z runflatami? Bo jeżeli tak to komfort z pewnością będzie średni...
Opublikowano
Runflaty się bardzo zmieniły. W 2006 roku OEMy rzeczywiście były jak kamienie. Te nowe są całkiem znośne.
Opublikowano
to dobrze, bo sam ostatnio o nich myślałem, że będą za twarde. Martwi mnie jeszcze jedna rzecz: jak to jest z wymianą takich opon. Czytałem, że to musi być jakiś specjalny sprzęt do tego (czy jakaś część?) i obawiam się, że nie wszędzie mogą taką oponkę wymienić w razie jakiegoś problemu...
Opublikowano
W salonie BMW sprzedawca powiedział mi ,ze w tej chwili wszystkie BMki są juz na runflatach. 5 juz nawet nie ma miejsca na dojazdówkę w bagażniku . 19'' koła z profilem 245/40 są moim największym znakiem zapytania. Ja jezdzę X5 z m pakietem na felgach 285/45 R19 i 255/50 R19 ( czyli wysokość opony jest znacznie większa) i komfort jazdy pozostawia wiele do zyczenia. Fabryczne felgi 20'' nie wytrzymały zderzenia z polską rzeczywistością....

Pozdrawiam

Robert

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.