Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam właśnie wsadziłem do swojej buni oryginalne radio bmw busines i mam dość duży problem otóż wcale mi sie nie świeci wyświetlacz(nie chce sie włączyć) tylko mruga taka czerwona dioda ogólnie radio jest sprawne bo po podłączeniu prądu słysze jak działa napęd płyty.

miał może ktoś taki problem ???? z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano
jak radio jest z innego auta, to prawdopodobnie będziesz potrzebował cod. Ja w swoim radio business mam kod, jak kupiłeś używane powinieneś go dostać od sprzedawcy, bo może się okazać że go nie odpalisz.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
najprawdopodobniej musisz wbic kod zeby wystartowalo... mowisz ze WSADZILES radio... czyli rozumiem ze jest to sprzet z drugiej reki?? w takich przypadkach bardzo czesto jest napisany kod na kasecie [pupie] radia. Bo jak nawet go nie bedzie i radio nie wystartuje to pozostaje rozkodowanie u jakiegos elektrospeca... ale to tez jakies koszty leca w zwiazku z tym.
Opublikowano
heh radio jest z tego samochodu wcześniej już w nim siedziało ale je zmieniłem a teraz chcialem wsadzić z powrotem oryginalne.... a jakie guziki trzeba wcisnąć żeby wbić kod???? i czy zapali sie ten wyświetlacz jak nacisne te guziki?????