Skocz do zawartości

e39 530i problem z radiem przestaje grac

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam od jakiegos czasu obserwuje nastepujace zjawisko które coraz bardziej sie pogłebia radio gra sobie i nagle jakby nigdy nic przestaje tzn wszystko wyswietla sie na monitorze (duza navi) ale nie ma dzwieku pomaga przełaczenie na cd pózniej kaseta i znowu radio wtedy znowu gra ale tylko pare lub parenascie minut moze ktos z kolegów miał podobny problem
Opublikowano
ja tak miałem, całe ustroistwo od radia masz w bagażniky, wypnij to i styki spryskaj odpowiednim preparatem, u mnie pomogło, ewentualnie możesz mieć tam zimny lut, wtedy musi to przejrzeć elektronik.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja tak miałem, całe ustroistwo od radia masz w bagażniky, wypnij to i styki spryskaj odpowiednim preparatem, u mnie pomogło, ewentualnie możesz mieć tam zimny lut, wtedy musi to przejrzeć elektronik.

własnie tam zagladałem i sa tam trzy moduły nie wiem który jest od radia lub moze jakiej wielkosci bo jest mały sredni i duzy

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dzieki bede szukał jak by ktos jeszcze cos wiedział to prosiłbym o pomoc moze ma to cos wspólnego z tym ze zeby otworzyc auto musze blisko kluczyk trzymac z daleka nie da rady ale to chyba zły trop za dobry trop stawiam 1/2 dobrej trucizny
Opublikowano
Najcześciej winne jest radio, albo wzmacniacz - jesli posiadasz takowy (w bagazniku za zmieniarką)

Xdrive

Koder

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
moze ktos pomoze dodam jeszcze ze na postoju gra w nieskonczonosc dzisiaj sprawdzałem 3 godziny grało przestaje grac w czasie jazdy moze ktos podpowie jak wyjac radio czyli duza nawi z kasesiakiem w srodku zeby nic nie połamac moze tam tkwi przyczyna
  • 1 miesiąc temu...