Skocz do zawartości

Schemat instalacji silnika 325 e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich! Potrzebna mi jest pomoc szukam schematu instalacji silnika bmw 325 eta. Wstawiłem do rekina silnik od ety ale nie mam iskry a jestem ze szczczecina a tu schemat jest nie do zdobycia.To jest autko mojej dziewczyny które dostała na 21 urodziny,a 19 konczy 23 i chciałem jej oddac z nowym silniczkiem. Za pomoc z góry dziekujei pozdrawiam wszystkich posiadaczy bmw. :D
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Kolejny raz ktoś czeka, aż ktoś inny przejrzy za niego Forum... zaczyna mnie to powoli irytować...

A potem się ludzie dziwią, że ktoś zamiast odpowiedzieć, to napisze "przejrzyj sobie Forum - już o tym było"

Tu masz link do schematów

http://bmw.far.ru/el_sxema.htm

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
witam. Sorki że tak wyszło ale ja nie mam internetu chwilowo i poprosiłem o pomoc kolegi a on chyba nie chca szukac, powiedział ze nie ma. Bardzo dziekuje za pomoc jestem Ci bardzo wdzięczny pozdrawiam czesc :D
  • 1 rok później...
Opublikowano
Kolejny raz ktoś czeka, aż ktoś inny przejrzy za niego Forum... zaczyna mnie to powoli irytować...

A potem się ludzie dziwią, że ktoś zamiast odpowiedzieć, to napisze "przejrzyj sobie Forum - już o tym było"

Tu masz link do schematów

http://bmw.far.ru/el_sxema.htm

Ciekawe gdzie znajdę na forum lub w sieci schematy elektryczne e 30 316i 1993 i e36 compact 318ti 1996. Bo szukam już dwa dni i nic nie mogę znaleźć.

Pogadaj, a potem "zrób to sam" oraz zajrzyj na: realoem.com