Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Kupiłem wczoraj 525d z 2006 roku i chciałbym wymienić w niej kierownice na nowszą, np taką jaka jest w X1 (pasowałaby?) czy raczej mogę zapomnieć o dopasowaniu czegoś nowszego?

pzdr

Mariusz

Opublikowano
Witam wszystkich.

Kupiłem wczoraj 525d z 2006 roku i chciałbym wymienić w niej kierownice na nowszą, np taką jaka jest w X1 (pasowałaby?) czy raczej mogę zapomnieć o dopasowaniu czegoś nowszego?

pzdr

Mariusz

Mysle ze ci nie spasuje. Radze ci zmienic na sportowa lub z m5. Z takimi e60 najlepiej sie prezetuje.

http://img854.imageshack.us/img854/24/img20110806wa0001.jpg

3 ulbione zwierzęta kobiety:

1. Jaguar w garażu

2. Norki w szafie

3. Osioł co nato zarobi.

Opublikowano
możesz wymienić na taką, ktora występowała w danym modelu. Jest sportowa kierownica w E60, zreszta bardzo ładna. Poz tym jak wyglądałoby auto z kierownicą typowo z E90 czy E87

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

dzieki za odpowiedz, a jak szukac tej sportowej? wystarczy ze bedzie sportowa do e60 czy jeszcze trzeba rocznikowo pasowac?

w ASO mi powiedzieli ze trzeba rzymierzyc fizycznie trzymajac kierownice w reku...

Opublikowano
dzieki za odpowiedz, a jak szukac tej sportowej? wystarczy ze bedzie sportowa do e60 czy jeszcze trzeba rocznikowo pasowac?

w ASO mi powiedzieli ze trzeba rzymierzyc fizycznie trzymajac kierownice w reku...

Z innego modelu BMW kierownica nie pasuje !!!

Kup sobie kierownicę M-Power do E6x - będziesz napewno zadowolony (mniejsza, grubsza, bardziej miekka skóra...). Poducha pasuje.

Poszukaj na A....ro.

Aha, a ci z ASO to mogą sobie pomierzyć fizycznie tego .... no.

Opublikowano

Hej. Dam ci rade. Wyciag sam airbag tak abys mial go w rece, nie wypinaj zadnej wtyczki, kabla starczy na max 10cm. Jak to zrobisz to popatrz czy masz taka mala czarna skrzyneczke na dole kierownicy z samego przodu, wchodzi do niej chyba 2 wtyczki. Jesli jej nie masz to o nic sie niemartw. Wiec jak bedziesz szukal na alledrogo to zwracaj na to uwage. Jak masz taka skrzyneczke to nowa kierownica musi miec na nia wejscie przygotowane, ale jak jej nie masz to szukasz kierownicy bez tego wyciecia.

Ruznica w kierownicach jest duza. Poniewarz w tej kierownicy co nie ma tego wyciecia, zamienili to i jest wtyczka w tasmie. I zrobili przerubki z jednym bolcem z tylu itp. Poprostu sa inne. Musisz zwrucic na to uwage.

Ja sie tego nauczylem na wlasnym bledzie, tobie tak nie radze.

Pozdrawiam

1. Jaguar w garażu

2. Norki w szafie

3. Osioł co nato zarobi.

Opublikowano
a czym sie rozni kierownica mpak e60 przed i po lift? Czy jak bede mial kierownice po lifcie z poduszka po lifcie to zamontuje ja do auta z 2003r? Jezeli nie to czym sie rozni co trzeba przerobic zeby pasowala?
Opublikowano
a czym sie rozni kierownica mpak e60 przed i po lift? Czy jak bede mial kierownice po lifcie z poduszka po lifcie to zamontuje ja do auta z 2003r? Jezeli nie to czym sie rozni co trzeba przerobic zeby pasowala?

Pisalem wczesniej, ta przed liftem ma taka skrzyneczke.

Zeby zmienic na poliftowa bedziesz musial zmienic tasme.

Ale niewiem czy dasz rade ja zalorzyc, ja nie prubowalem.

1. Jaguar w garażu

2. Norki w szafie

3. Osioł co nato zarobi.

Opublikowano
Szukaj przed liftowej i nie kombinuj. Wyglądem zewnetrznym są identyczne i przed i po lifcie, ale nie zamontujesz poliftowej do przed :duh: .