Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapaliła mi się zolta lampka od klocków ile moge jeszcze pojechac na tym? trzeba kupic obok klocków czujnik do klockow czy tamten moze zostac i da sie obyc bez zakupu nowego?

Przy zalączeniu powiewu z wiatraków czuc zanieczyszczone powietrze czyli trzeba wymienic filr kabiny + odgrzybianie.

Po zakupie auta z niemiec prawdopodobnie sprzedawca chcial sprzedac auto tak zeby nie wymieniac juz klockow i filtra kabiny orpocz tego auto dziala jak przecinak:D

ale bym chetnie powymieniał: filr kabiny + odgrzybianie, filr powietrza..

w rozmowie z bratem stwierdzilem ze warto kupic org niz zamiennik lepsza jakośc ale czy przy naprawde nie ma roznicy org a zamiannik jeslli chodzi o filtr kabiny?

dotyczy auta e46 320d 2005r, Touring

czy znacie jakies miejsce adresy gdzie mozna zkaupić org czesci bmw znacznie taniej niż w ASO mam nr do firmy z wawy-płochocina troche taniej maja ale moze przy wiekszej sumie w aso bedzie rabat z 10% ??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moim zdaniem nie warto przepłacać za filtry z ASO bo robią je inne firmy, np. mój filtr powietrza był kupiony w ASO w oryginalnym pudełku BMW a w środku filtr z napisem Mann i obok pieczątka ze znaczkiem BMW.