Skocz do zawartości

kodowanie licznika z kombi na sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.dzisiaj byłem u fachowców BMW odnosnie mojego problemu..http://images50.fotosik.pl/1041/ef0372ce99ee7714gen.jpg

okazało sie,że moje zegary są z kombika i dlatego wołają o zawieszenie pneumatyczne którego nie posiadam.Doradzili mi,albo kupno nowych zegarów(500funtów)albo kodowanie starych..powiedział mi,że jest możliwość taka,żeby zresetować pamięc zegarów,tak żeby po podłączeniu do mojego auta,pobrał sobie na nowo wszystkie dane..jest to możliwe,żeby mi te zegary chodziły jak należy,czy musze szukać nowych?

Opublikowano
Pewnie, ze jest. Przelec NCS'em KMB wedle ZCS zczytanych np z EWS i juz :D Jesli nie wiesz o co biega, udaj sie do kogoś na kompa :8)

Xdrive

Koder

Opublikowano
Pewnie, ze jest. Przelec NCS'em KMB wedle ZCS zczytanych np z EWS i juz :D Jesli nie wiesz o co biega, udaj sie do kogoś na kompa :8)

oj kolego,zrobiłeś mi głowe jak arbuza teraz..heh..nie wiem o czym to do mnie rozmawiasz..:)..mieszkam w UK i dlatego mam ręce związane..szukam teraz jakiś fachowców w Londynie i okolić..no chyba że sam mieszkasz w UK to było by pięknie..:)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

oj kolego,zrobiłeś mi głowe jak arbuza teraz..heh..nie wiem o czym to do mnie rozmawiasz..:)..mieszkam w UK i dlatego mam ręce związane..szukam teraz jakiś fachowców w Londynie i okolić..no chyba że sam mieszkasz w UK to było by pięknie..:)

napewno znajdziesz kogos kompetentnego

Opublikowano
znalazlem..:)5 minut i po temacie.wszystko pieknie smiga,wiec caly happy..Bummia musi byc zdrowy,bo inaczej to nie jest dobrze..
Opublikowano
kropeczki juz niema..byla niezgodnosc przebiegu z modulu swiatel i instrument cluster..
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A można prosić w przybliżeniu jak to zrobić ?

Też jestem zainteresowany, bo mam zegary do wymiany.....