Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kolegów ..mam , a raczej miałem antene w swojej buni w krztałcie płetwy rekina , można było ją wysunąc do przodu a w karoseri zostawała taka podkładka w którą właśnie się ją wsuwalo .. i tu moje pytanie ... jakiś cap mi ją przywłaszczył , a nie mam pojęcia czy było to oryginalne rozwiązanie ( choć widuje inne E46 z identyczna anteną) przekopałem allegro ale nie napotkałem ich .. została mi na dachu ta podkładka , i zastanawiam się gdzie takie ustrojstwo zakupić .. czy to było oryginalna część ??? pozdrawiam
Opublikowano
te oglądałem , ale żadna nie jest dedykowana do E46 , i żadna nie wygląda tak jak moja ... bardziej mi chodzi o odpowiedz czy moja to była oryginał .. bo jesli tak , to mam szanse wykorzystać to co zostało mi na dachu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wg. RealOEM w E46 nie było anteny w kształcie płetwy.
Opublikowano
ja też mam w kształcie płetwy antenę, i mam równiez dodatkowy mały "spojler" z tyłu, taka mała dodatkowa listwa na klapie bagażnika. Jestem przekonany że to jest orginalne wyposażenie BMW.

Pozdrawiam,

Maciek

Sprzedaje swoją perełkę, jak ktoś zainteresowany to pw.

Opublikowano

skoro nie ma tego w wykazie czesci to nie jest oryginalna. e90 juz ma pletwe.

Co do lotki przyklejonej na bagaznik to na allegro za 70zl juz sa wiec nigdy pewnosci nie masz czy masz oryginalną :)

szukam
Opublikowano
chodzi mi dokładnie o taką antene ( samą plastikową płetwe ) jak w tej aukcji ..http://moto.allegro.pl/bmw-e46-320d-i1745149905.html wydaje mi się , ze jest to oryginał bo widuje takie E 46 ... co ciekawe , jak kupowałem swoje BMW to auta które były wyposażone w dużą nawigacje miały takie płetwy ...
Opublikowano
jest to dolozone po prostu do kazdej ktora widziales. Nie jest to seryjne ani opcjonalne wyposazenie a dokupiony gadzet przez uzytkownika auta na wlasna reke.
szukam