Skocz do zawartości

Bmw e36 m50 325 a 320 średnica rury wydechowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy ktoś wie może czy średnica rur wydechowych mianowicie chodzi o część od kolektorów do katalizatora (dwururka) jest taka sama w m50b25 i w m50b20?

Chodzi mi o takie coś http://allegro.pl/dwururka-portki-rura-kolektora-sonda-bmw-e36-2-0-i1747291610.html czy średnica tych rur jest taka sama w 2.0 i 2.5 ;) bo mocowanie do kolektorów będzie to samo jak sądzę i czy w ogóle to z aukcji jest od 2.0??

Dzięki z góry za odpowiedź

Pozdrawiam.

Opublikowano
No tak ja ogólnie mam 325i i chciałem same rury kupić bez kata, a że ciężko to znaleźć to myślałem, że zastosuje z 2.0 a potem już tłumik końcowy z 325 normalnie, dlatego interesowała mnie średnica rur.
Opublikowano
Nie prościej zamówić dedykowany wydech do Twojego modelu ? może być 60mm, z tłumikiem końcowym, montaż zazwyczaj gratis, a co nowy to sam wiesz, po za tym wydech z 60 pozwolił by silnikowi oddychać lepiej :)
tel. 514.99.46.99
Opublikowano
No ja mam teraz przelot ogólnie, ale trochę za głośno jest a średnicę mam 3 cale i ciężko mi jakiś tłumik na taką średnicę dorwać co by trochę wyciszył ten układ . A gdzie zamówię taki wydech dedykowany?
Opublikowano
Rozejrzyj się w swoim mieście, tam gdzie sprzedają tłumiki zazwyczaj montaż jest gratis, jak chcesz wyciszyć to złożą Ci taki wydech jaki będziesz chciał, czy basowy czy też inny.
tel. 514.99.46.99
Opublikowano
Właśnie pytałem w paru miejscach o ewentualnie jakieś zamienniki wydechu to mówili, że ciężko bo tam katy powinny być i tylko proponowali mi wydech z katalizatorami dlatego też szukam czegoś na własną rękę.