Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Uważam, że masz za ładną sztukę aby się pozbywać, nawet gdy dasz cenę zaporową. A obecnie na prawdę trudno kupić jakąś zadbaną V8'ke. Ci co mają raczej nie pozbywają się. Ale oczywiście można dać w ogłoszenie z ceną dużą a nuż uda się sprzedać.
Opublikowano
Najgorzej ze w niej to polowe czesci jest nowe :D Jak ktos by ja nabyl to chyba nie musial by w niej nic dotykac przez dlugi czas.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dodam jeszcze VIN:

Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAHB61090BK68738

Kod typu HB61

Typ 520I (EUR)

Typoszereg E E34 ()

Seria 5

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M50

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor CALYPSOROT METALLIC (252)

Tapicerka ANTHRAZIT STOFF (0411)

Data prod. 1993-02-12

Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S235A TRAILER-HITCH WITH REMOVABLE HEAD Hak holowniczy ze zdejmowaną głowicą - juz nie ma haka jak i belki do ktorej byl przykrecony :)

S242A DRIVER AIR BAG+SERIES STRG WHL RIM(PUR) Kierownica z poduszką powietrzną

S285A LT/ALY WHEELS BMW STYLING Obr. BMW, st. le. BMW Styling

S302A ALARM SYSTEM Instalacja alarmowa

S303A INNENRAUMSCHUTZ/NEIGUNGSALARMG Ochrona wnętrza z czujn. alarm. nachyl.

S320A MODEL DESIGNATION, DELETION Brak napisu modelu

S354A GREEN STRIPE WINDSCREEN Szyba przednia ziel. z klinem ziel.

S401A SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC Dach przesuwno-uchylny elektryczny

S410A WINDOW LIFTS, ELECTRIC AT FRONT Siłownik szyby elektryczny przedni

S415A SUNBLIND FOR REAR WINDOW Roleta przeciwsłoneczna tylna

S428A WARNING TRIANGLE Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S472A CENTER ARMREST FRT DRIVER/PASS Podłokietnik przedni kierowcy/pasażera

S498A HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE Zagłówki w siedzeniu tylnym mechaniczne

S510A HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM Regulator zasięgu świateł

S520A FOGLIGHTS Lampa przeciwmgłowa

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S660* BMW BAVARIA REVERSE RDS

S690A CASSETTE HOLDER Uchwyt kasety

L801A GERMANY VERSION Wersja krajowa Niemcy/Austria

Ponadto do samochodu została dołożona:

-klimatyzacja,

-sam dolozylem jej drewno jak napisalem wyzej

-oraz wymienilem na skorzany uchwyt recznego, galke oraz juz za kilka dni skorzana kierownice po lifcie.

Opublikowano

Michałe34m50

Nie patrz na przebiegi, 80% bmw posiadanych przez użytkowników tego forum ma kręcone liczniki, z czego jakieś 50% z tych 80% łudzi się że ma prawdziwy hehe.

400 tysięcy? co z tego? ja mam 352.000 km, kto nie wejdzie do mojego autka i go przewiozę to stwierdza że dawno nie widział tak zadbanej e36 coupe, żeby tak chodziła i zawieszenie nie wytłuczone ani nic nie wyje. Jak im mówię przebieg to się za głowę łapią, bo oni mają 180 czy 200 tyś i tyle gorszy stan itp

400 tyś na m50 to nic strasznego, co drugie m50\m52 ma nabite 400-500 tyś a na blacie 180 tyś...

http://img338.imageshack.us/img338/4369/sygnaturka2w.jpg
Opublikowano
Michałe34m50

Nie patrz na przebiegi, 80% bmw posiadanych przez użytkowników tego forum ma kręcone liczniki, z czego jakieś 50% z tych 80% łudzi się że ma prawdziwy hehe.

Moja babka w 2007r miala 119tys. W papiery wbity tylko jeden wlasciciel od 15lat. Ostatni przeglad w ASO BMW w pazdzierniku. Po przyjezdzie do PL zaczela robic dopiero przebiegi. Gosc pojezdzil nia 2 lata na Pb i potem zalozyl gaz. Gaz zalozyl w grudniu 2009 i przejezdzil na nim z 40tys. Gdy przebieg zblizal sie do 200km postanowil ja sprzedac (nie wiem moze myslal ze jak auto przekroczy 200tys to juz jest zlom). Czyli samochow zrobil w PL przez 3 lata ponad 70tys km. Mysle ze to duzo jak na 3lata na BMW. Gosc powiedzial mi wprost ze ja kupil ze wzgledu na maly przebieg. Przejezdzil swoje i postanowil sprzedac dalej. Jak ja odkupilem miala 192tys, a zawiecha byla do remontu. W tamtym miesiacu wkoczyla dwojka z przodu. Zaraz bedzie 201tys km.

A tym czasem kierownica czeka juz na montaz:

http://img441.imageshack.us/img441/3628/dsc03200rd.jpg

Kosztowała mnie jedyne 60zł. Skora w bardzo dobrym stanie z minusem.

Opublikowano
...do bani masz to auto ale ...też bym takie chciał:)
iZzI
Opublikowano

Aktualnie brakuje mi w nim 3 rzeczy. M50B25, M60B30 lub M60B40. Reszta moze byc. :D

No zdaly by sie jeszcze elek. fotele lub klimatronik zamiast manuala.

Opublikowano
mi się podoba bardziej taka jaką wrzucił rafał niż ta "M", tamta bardziej pasuje do limuzyny, tą "m" bym widział w e30 ;)
http://img338.imageshack.us/img338/4369/sygnaturka2w.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pięknie kierownica prezentuje się we wnętrzu - moim zdaniem to najładniejsza poliftingowa kierownica jaka była montowana w e34.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Od kierowcy sie rwie, myslalem zeby go obszyc. Tylko potrzebowal bym oryginalny materiał. Patrzylem zeby wziac ze starych boczkow, ale maławo go tam. Nie wiem czy wystarczy.
Opublikowano
Ciezko trafic taki sam materiał. A jezeli juz to bym musial kupic caly fotel, albo kanape zeby wziac kawalek, ktory mi jest potrzebny.