Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

jakie ET przy 18'' felgach do X3? mam opony 235/50 R18, a ze sa nowe, to chcialbym je zostawic :)

chodzi mi nie tylko o efekt wizualny, ale przede wszystkim wlasciwosci jezdne.

i co sadzicie o felgach ProLine?

http://www.felgenoutlet.de/felgen/sonderangebot/558_p581889/ProLine_PXZ_CMP

znalazlem fajna oferte, ale nie chcialbym, zeby za chwile zaczal odpryskiwac lakier czy zeby sie powyginaly.

Opublikowano

podłącze się do pyt

Kupiłem felgi dedykowane do X3

PRZÓD - 8,5JX19ET46 TYL - 9JX19ET51

235/50 i 255/45

Jakie dystanse można bezpiecznie założyć?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

witam też się podłącze do pytania mam do kupienia felgi od e 60

ŚREDNICA: 17 CALI

SZEROKOŚĆ: 7,5 CALI

ODSADZENIE ET: 20

ROZSTAW ŚRUB: 5X120

czy wejdą chodzi mi o et ???

• 1 rok później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witam

Odświeże temat bo mam problem z doborem felg. Chciałbym założyć 18" z ET 20 ale nie wiem czy nie będą opierać. Opony 235,55,18 ma ktoś może taki zestaw w X3?

Opublikowano
Witam

Odświeże temat bo mam problem z doborem felg. Chciałbym założyć 18" z ET 20 ale nie wiem czy nie będą opierać. Opony 235,55,18 ma ktoś może taki zestaw w X3?

Nie polecam. Złe ET, a opony o zbyt dużej średnicy (o 23,5 mm). Na pewno do E83 ? To chyba zestaw do E70 ?

Pzdr

Opublikowano
Witam

Nie polecam. Złe ET, a opony o zbyt dużej średnicy (o 23,5 mm). Na pewno do E83 ? To chyba zestaw do E70 ?

Pzdr

Ale czemu zle? bedą obcietać czy za bardzo wystawć? bo miejsca jest sporo zarowno na wysokość jak i na wystawanie koła?

jakie są przeciwwskazania? Chciałbym zeby auto mialo troszke szerzej koła zeby nie byly tak schowane jak te ktore mam z ET46.

A chodzi tak o x3 E83.

pozdrawiam

Opublikowano
Wejdą kolego bo sam chciałem założyć ale nie kupiłem jeszcze odpowiednich felg.Sa to jednak felgi od E70 jak napisał kolega powyzej a nie od X3
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • 7 lat później...
Opublikowano
witajcie, podpinam się pod temat mam zamiar kupić felgi aktualnie mam 2x 8j et46 i 2x9j et51, i trochę się zastanawiam czy felgi z mniejszym et się zmieszczą przy amorku (próbowałem wcisnąć 9j na przód i ocierało o amortyzator), więc idę z pytaniem czy zestaw felg 2x8j et34 i 2x9j et 42 wejdą bez problemu?