Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy warto samemu zabierac sie za wymiane kolektora wydechowego? Czy potrzebne sa specjalistyczne klucze itd? Czy tez sposob na wymontowanie jest prosty? Jakie klucze są niezbedne?

Czy warto kupic kolektor z allegro żeliwny ze starszych modeli(czy aby bedzie na 100% pasował?). Czy jednak ten ori za 1420zł? Czy ten ori jest juz lepszej jakości od tego montowanego w 2004r? Prosze o szybkie odpowiedzi bo nie chce sie udusic od spalin.

Jakie rozmiary nasadek torx potrzebne?

Tomek
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi.

Wymiany zleciłem ASO Zdunek.

Te wszystkie pytania które tu zadałeś to nawet mechanik w ASO Zdunek Ci nie odpowie z pamięci jednym ciągiem, za dużo wymagasz od tego forum...

Opublikowano

Jestem w gorącej wodzie kąpany. I zawsze jak wyczuje,ze w aucie cos niedomaga,najszybciej jak to możliwe chce usunąć usterkę. Poprostu taka choroba.

Tak na marginesie to bym chciał pracowac w salonie,autoryzowanym serwisie w kontakcie z klientem. Bardzo mnie to interera.

Tomek