Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Nie wie ktoś, jakie będa zmiany w 2012 (rozpoczęcie produkcji wrzesień 2011)? Próbował ktoś juz składac zamowienie? (Dla porządku: planuję zamówic 35i M-Sport).

Pozdrawiam,

[d]

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
pewnie Ciebie nie interesuje, ale na Europe bedzie produkowany 3.0 biturbo diesel

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
pewnie Ciebie nie interesuje, ale na Europe bedzie produkowany 3.0 biturbo diesel

Chcialbym miec dostep do jakiegokolwiek DIESLA. Niestety, tylko benzyna. W X5 jest M57. Niestety N57 jeszcze nie jest certyfikowany na nasz rynek. Ten nowy diesel na EU to N57, nie?

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie znam oznaczenia silnika, ma to byc 313 KM

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
nie znam oznaczenia silnika, ma to byc 313 KM

Czyli N57, stary M57 mial < 300 koni.

Kiedyś było tak:

Opublikowano

Witam Was.

Sprawdziłem, że zmiany dotyczą m. in. opcji:

6NH Zestaw głośnomówiący z interfejsem USB w starym cenniku (z marca 2011) za 857 PLN - obecnie restrykcja - brak możliwości zamówienia.

W zamian:

Łączność, Bluetooth oraz interfejsy audio USB wraz z telematyką S06NL 3 267,00 PLN

lub

Łączność, Bluetooth oraz interfejsy audio USB S06NK 2 857,00 PLN

Otrzymałem info od uprzejmego Pana z BMW Polska, że obie opcje są dużo bardziej zaawansowane od podstawowej 6NH, np. o możliwość ładowania telefonu w Snap-In adapterze w podłokietniku przednim, czy wzmocniony sygnał (telefon korzysta z anteny samochodu).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam Was.

Sprawdziłem, że zmiany dotyczą m. in. opcji:

6NH Zestaw głośnomówiący z interfejsem USB w starym cenniku (z marca 2011) za 857 PLN - obecnie restrykcja - brak możliwości zamówienia.

W zamian:

Łączność, Bluetooth oraz interfejsy audio USB wraz z telematyką S06NL 3 267,00 PLN

lub

Łączność, Bluetooth oraz interfejsy audio USB S06NK 2 857,00 PLN

Otrzymałem info od uprzejmego Pana z BMW Polska, że obie opcje są dużo bardziej zaawansowane od podstawowej 6NH, np. o możliwość ładowania telefonu w Snap-In adapterze w podłokietniku przednim, czy wzmocniony sygnał (telefon korzysta z anteny samochodu).

Mam dwa pytania związane z tymi opcjami:

1. Jaka dokładnie jest różnica pomiędzy zestawem za 3267 a 2857 zł?

2. Co daje dokupienie do jednego z tych dwóch droższych zestawów:

Rozszerzenia interfejsu audio o telefony komórkowe 6NF

(Tylko w połączeniu z 6NK / 6NL)

za 408-470 zł?

Dzięki!