Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Kilka dni temu kupiłem forumowe e92.

Bardzo sobie cenie możliwość znalezienia auta nie od handlarza a pasjonata - dlatego pojawiłem się tu w celu znalezienia samochodu i udało się

Big thnx KoKoS :twisted:

W temacie BMW poruszam się narazie jak po obcym boisku dlatego mam nadzieję, że ktoś podpowie:

1. Kogo i gdzie najbardziej polecacie (najlepiej okolice Warszawy) jeśli chodzi o moduł i kodowanie związane z tempomatem oraz łopatkami przy kierownicy? Chodzi o ustawienie i aktywowanie. Nie chcę oddawać się losowaniu i wybierać pierwszego lepszego magika ogłaszającego się w i-necie.

2. Końcówka wydechu w moim 325i. Teraz są dwie w miarę chude metalowe rurki które nie powalają pięknem. Przynajmniej do momentu zamiany na wydech z 335i chciałbym użyć jakiejś nakładki lub założyć cały backbox który byłby choć trochę "masywniejszy" i po prostu ładniejszy.

3. Gdzie zacząć się "na stałe" serwisować w Warszawie? Z fachowcami oraz dobrym, rzeczowym i kulturalnym podejścieciem ? Nie chcę pana Heńka ze złomowiskiem na podwórku tylko dobrego serwisu. Na razie nie widzę żadnej alternatywy dla ASO (Bawaria na czerniakowskiej robi na mnie bardzo dobre wrażenie). Wiem, że jest osobny wątek o warsztatach w każdym województwie ale jest tam taki natłok informacji, że trudno coś wyłuskać. No i większość z polecanych miejsc specjalizuje się raczej w starszych rocznikach aut.

To pierwsze i narazie na szybko jedyne dylematy, które mam... pewnie z czasem pojawią się następnę.

Autko jest świetne i mam nadzieje, że będzie dostarczać tylko radości :mrgreen:

pzdr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witajcie.

Kilka dni temu kupiłem forumowe e92.

Bardzo sobie cenie możliwość znalezienia auta nie od handlarza a pasjonata - dlatego pojawiłem się tu w celu znalezienia samochodu i udało się

W temacie BMW poruszam się narazie jak po obcym boisku dlatego mam nadzieję, że ktoś podpowie:

1. Kogo i gdzie najbardziej polecacie (najlepiej okolice Warszawy) jeśli chodzi o moduł i kodowanie związane z tempomatem oraz łopatkami przy kierownicy? Chodzi o ustawienie i aktywowanie. Nie chcę oddawać się losowaniu i wybierać pierwszego lepszego magika ogłaszającego się w i-necie.

Jeśli chodzi o kodowanie to polecam Auto-Sew ul. Żyzna 5 Wa-a tel. 606 53 65 27

Opublikowano

Autko jest świetne i mam nadzieje, że będzie dostarczać tylko radości :mrgreen:

pzdr.

Kłaniam się :oops: :wink:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
530d. :wink: klekot :mrgreen:

czemu się nie pochwaliłeś w galerii :) ?

wstydzil się

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Spokojnie, napewno się pochwalę. Muszę poprostu zrobić jakieś fajne i ładne zdjęcia :8) Sesja musi być :norty:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato