Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!!!

Swojego czasu mialem piekna e39 :) 2.0 150 KM, zamienilem na forestera bleeeee ,czego bardzo zaluje. Obecnie pozbylem sie tego czegos spod garazu:). W zwiazku z tym, ze ruszam niedlugo z taxi i transferami na lotniska potrzeba jest zakupu auta, wybor padl na BMW seria 5. Poczytalem troszke na forum:) i oczy mi wyszly na wierzch:). Na poczatku myslalem o E60, a teraz jest dylemacik czy nie powrocic do E39:) . Na auto moge przeznaczyc max 60 tys PLN. Jestem zwolennikiem silnikow benzynowych i skrzyn manualnych:). I stad pytanie czy warto gazowac silniki ,a najlepiej jakie. Prosze o odpowiedz jakie auto najlepiej pasuje na taxi, interesuje mnie tylko sedan i musi sie zmiescic kasa fiskalna i taksometr... Czy moze wybrac diesla??Auto przede wszystkim bedzie uzytkowan w ruchu miejskim. Prosze o konkretne odpowiedzi z uwzglednieniem za i przeciw:) Licze na Wasza pomoc jako tych, ktorzy zjedli juz zeby na niejednym BMW. Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdawiam:)

Opublikowano
interesuje mnie tylko sedan i musi sie zmiescic kasa fiskalna i taksometr...

Nijak się nie zmieści :wink: Hm, może jakiś mercedes? :?

Opublikowano
:lol: no no w sumie sie zmiesci :mrgreen: nie nie zaden mercedes taka zasada z mlekiem matki wyssana: z przodu gwiazda c..j nie jazda :mrgreen:
Opublikowano
:lol: no no w sumie sie zmiesci :mrgreen: nie nie zaden mercedes taka zasada z mlekiem matki wyssana: z przodu gwiazda c..j nie jazda :mrgreen:

Kolega wyzej dobrze podpowiada, na takse to najlepiej mb z wolnossacym dizlem w budzie w124. Auta nie do zarypania, robia po 1000000km pozniej maja cofane liczniki i trafiaja jako rodzynki z przebiegiem 200000 do pl i dalej jezdza ;-) A tak na serio, na takse wolnossacy dizel niech bedzie i 2.0 za 10k a do jazdy dla siebie jakies fajne bmw z duza benzynka. Pfzynajmniej ja bym tak to widzial...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Opublikowano

zerozero to juz twoj indywidualny wybor i zrobisz jak zechcesz. Ja akurat do obu .arek mam sentyment wie w Twoim wypadku bylaby to dla mnie najlepsza opcja :-)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli miałeś e39 2.0 150 KM i moc była wystarczająca to śmiało możesz kupić e60 2.2 170 KM i zagazować ją, pierwsze roczniki z tym silnikiem nie są drogie tak ze mozna cos znalesc.