Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktos montowal blende na tylną szybe do E34? Jak wygląda montaż? Nie stwarza problemów? Czytalem ze trzeba to mocowac na klej do szyb.
Opublikowano (edytowane)

tanie blendy poprostu sie przykleja, drozsze pewnie przykręca...

jak dla mnie wioska...

:mrgreen:

a po co chcesz to to montować? nie wiem po co mialo by to sluzyc prócz ograniczenia widoczności hmm?

Edytowane przez hms84
Opublikowano
Kleiłem w e36 coupe, w e34 podejrzewam że podobnie będzie. Przylepiłem na klej taki czarny do szyb właśnie od znajomego szybiarza, nie wiem jakiej firmy ale trzymało się dobrze i nie odkleiło się :wink:

http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/petrolicons/1999768810_1.gif

Pozdrawiam

Opublikowano
tanie blendy poprostu sie przykleja, drozsze pewnie przykręca...

jak dla mnie wioska...

:mrgreen:

a po co chcesz to to montować? nie wiem po co mialo by to sluzyc prócz ograniczenia widoczności hmm?

W zasadzie nie wiem, ale niezle wyglada. Nie jestem zwolennikiem zadnych spoilerow itp, ale akurat taka blenda dobrze wyglada i nie zalatuje wioską.

Opublikowano
Lepiej sobie odpuść bo widzę, że sam się zastanawiasz. Faktycznie to lekko wiejski gadżet :D Ale są gusta i guściki....
Opublikowano
Mi tam to z wioska sie nie kojarzy, bo bylo to montowane w M5. A co bylo w oryginale nie wieje wioską :)
Opublikowano
Czy ktos montowal blende na tylną szybe do E34? ..... Mi tam to z wioska sie nie kojarzy, bo bylo to montowane w M5. ...

Tak ?

Z ciekawości... jaki jest numer katalogowy BMW tego elementu ?

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
...Gdzies czytalem ze szly do M5 i tyle.

To warto zweryfikować taką wiedzę w oparciu o pewniejsze źródło (choćby takie, czy kiedykolwiek widziało się z czymś takim na szybie M5 E34 - prawdziwe, czyli z VIN'em, a nie tylko znaczkiem).

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano

Moze to nie bylo E34. Nie jestem pewnien. Czyli jak nie bylo takiego czegos to dam se z tym spokoj.

to pewnie m5 520 :norty: :norty: :norty: :norty: :norty:

I do tego 12V :lol:

Opublikowano
Siedem... generalnie czepiałeś sie felg od emki w m20b20 a sam chcesz montować blende u siebie bo niby była montowana w emce ...wpadłeś we własne sidła :)
iZzI
Opublikowano
zaloz zaloz :) bedzie m50b20 z blenda od m5 :D i to Ci pasuje ? :) hmm jak zauwazyl izzi felgi od m5 nie pasuja do e34 m20b20? a powiem Ci ze pasuja idealnie ;)
Opublikowano
Tia, szczegolnie na oponie 225. Czytajcie ze zrozumienim panowie. Filonq juz odpowiadalem na twoje pytanie. Nie bede sie powtarzal.