Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy tak pięknego i wspaniałego modelu BMW 850i i nie tylko :D

Mianowicie mam taki problem,nie wiem jak się programuje szyberdach.Ale też nie działa mi wogóle przycisk szyberdachu.Jednak zamykanie kluczykiem działa częściowo szyby zamykają się i otwierają normalnie,a szyberdach otwiera się normalnie ale nie zamyka do końca zostaje przy końcu otwarty na około 3 cm,co może być przyczyną,że nie działa przycisk szyberdachu?

• 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

Różnią się tylko mocowaniem. Ale ponoć idzie to przerobić. Więcej szczegółów chyba nie ma. Kiedyś czytałem o tym, tu na forum.

USMAN

Edytowane przez angelblue15
  • 4 lata później...
Opublikowano

Odkopie temat

Wziolem sie za ustawianie szyber dachu, recznie smiga ladnie wszystko ustawione, ale jak podepne modulbdo silniczka nie smiga w ogole.

Mysle ze to kwestia programowania, jak to powinno sie zrobic?

• 3 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Wciśnij i przytrzymaj przycisk szyberdachu ... z 15-30 sekund ... jeżeli nic nie narobiłeś to powinien się zresetować.

Pozdr. Krzysiek

BMW E84 2.8iX

BMW E31 840Ci M60B40

BMW Klub Polska