Skocz do zawartości

316i , wygląd wizualny , doradzcie.

hbreakerB

Rekomendowane odpowiedzi

Najzwyklejsza żarówka lepsza niż ringi w e46, ode mnie innego stwierdzenia nie usłyszysz :8)

to co jeszcze zrobiłbyś poza tym co juz zrobilem (biale kierunki przód + tył + ramki licznik + felgi + halogeny) jezeli chodzi o zewnątrz samochodu ? ;>

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Kolego ile masz koni w tym 1.6 bo alumy jakieś duże jak na polskie drogi przystało

co za róznia ile mam koni ;> ? mi nie chodzi o sportowy samochod bo jak bym taki chciał to bym kupił sobie 3L a nie 1.9

koni mam 110 , a felgi to 17 , sa w sam raz , wiadomo ze na 16 lepszy komfort ale nie ma tego efektu..

mocy czy na 16 czy na 17 i tak nie miałem wiec nic to nie zmienia.

porazka to te kwadratowe co teraz mam ;d acz kolwiek zgodze sie z toba ze na allegro nie widze nawet 1 innych ładnych...

mozesz lotke na bagaznik, mozesz listwy w kolor rzucic albo klamki jak nie masz, mozesz ladnie zaciski pomalowac, mozesz wymienic szkla lamp przednich albo probowac polerowac (u mnie nie dalo efektu na dlugo na lampach, halogeny ladne nadal), mozesz w srodku sie pobawic w oswietlenie, w fotele sportowe, w podsufitke czarna, w dolozenie multifunkcji czy wlaczenie komputera pokladowego jesli nie masz, mozesz listwy wewnetrzne ozdobne poprawic bo wiem ze sie potrafia rysowac i brzydko wygladac. Z zewnatrz to mozesz jakas gruntowna polerke lakieru zrobic aby wrocil polysk i blask :) felgi tez doprowadzic do stanu lepszego :) mozesz listwy progowe te plastikowe zmienic na jakies metalowe czy takie od lepszych wersji m albo indywidual :)

lepsze ori kwadraciaki niz te z kierunkowskazem haha ala m3 :P wszyscy maja ala m3 niewazne czzy tico czy golf.

szukam

Moze po prostu zaczniesz jezdzic...

jezdze non stop kolego ;]

ok zamykamy ten czat , jak zrobie all to wrzuce fotki w oddzielnym temacie by sie pochwalic jak wyszło , wtedy sie posmiejemy :)

thx all za pomoc , see ya