Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to masz odpowiedz

pompa chłodzona jest paliwem więc jak jest pusto w baku to się przegrzewa (ewentualnie zaciera jak braknie paliwa - i chodzi nadal a właściwie próbuje - o ile nie wywali bezpiecznika)

co za tym idzie, większy opór pompy powoduje większe zapotrzebowanie na prąd, robi się z niej taka mała grzałka i w końcu coś pada - w twoim wypadku wypaliło styki które prawdopodobnie były już lekko zaśniedziałe

tak by to na moje oko wyglądało

kultura jazdy na miare gwiazdy ;)
Opublikowano
Sprawdź pompę na krótko wtedy będziesz wiedział czy chodzi.Jeśli nie wiesz o co chodzi to weź akumulator luźny, kable do odpalania, do + i - daj po druciku później z kabli przy pompce zetnij izolacje tak żebyś miał "gołe" kable do brązowego daj mase(-) a + przykładaj do reszty kabli z tego co pamiętam są chyba 3 jeśli zacznie pracować to znaczy ze jest dobra .
Opublikowano
Jeżeli jezdziłeś bez paliwa w zbiorniku to po pompie czasami odpalą się kable przy pompie to jeszcze jest do uratowania ale z reguły komutator się rozpada to wtedy klapa,jak będziesz sprawdzał pompę na sucho to tylko kilka sekund bo ją sfajczysz bez zanurzenia w paliwie nie powinno się podłączać do prądu.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Podepne sie pod temat,ma ktos schemat gdzie jest bezpiecznik od pompy paliwa?

Bezpiecznik od pompy paliwa znajduje się w skrzynce z bezpiecznikami ,a rozpiskę znajdziesz na forum wystarczy użyć wyszukiwarki :search:

Opublikowano
słuchaj kolego szukałem,i nie znalazłem o przekaznikach nie bezpiecznikach,ni epotrzebnie nie zabierałbym głosu,jesli mozesz to pomóż :evil:

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

Opublikowano

W każdym z moich dotychczasowych aut miałem identyczny problem i za każdym razem to samorozwiązanie: zapowietrzenie instalacji. 3 litry to sobie możesz zalać płynu do sprykiwaczy, zupy musisz z dychę wlać.

Szerokości.