Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
poczatek byl taki po przedjechaniu 2 godzin po miescie wysadzilo mi wode i oczywiscie sie zapowietrzyl - odpowietrzylem-ale pojechalem do mechanika sprawdzic odziwo ok kazal mi pojezdzic po 3 godz wracam otwieram maske a tam z pod korka znowu woda znowu rozmowa moze korek nie trzyma wymiana jade a temperatura szaleje raz w gore na swiatlach jak jade pokazuje normalnie no wracam po 15 km daje mu odpoczac patrze a weze zassane (te dwa u goru) juz sam nie wiem co jest jeszcze bylo mierzone cisnienie w ukladzie ok a woda uciekla tylko gdzie z gory dzieki za odpowiedz Edytowane przez reise74
Opublikowano

Pompa wody(wirniki siadaja),termostat przycina,woda wywaliło korkiem,potem żle odpowietrzyłeś i powtórka z rozrywki :wink:

Proponuje zmienić pompe wody i termostat hurtem,odpowietrzyć dobrze(jest temat na forum) i jezdzić po drodze a nie głupich mechanikach.POzdr :cool2:

PS. zrób sobie tytuł poprawnie viewtopic.php?f=72&t=117890 --to tylko rada,bo temat się zamknie. :norty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
dzieki za odpowiedz ale na pierwszy rzut wymienilem wentylator chlodnicy uzupelnilem wode i na razie hula a przy okazji wyienilem korek ze zbiorniczka tez byl popsuty , mam nadzieje ze to bylo to. pozdrowienia Edytowane przez reise74
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
wymienilem korek i wentylator klimy troche pochodzil i znowu gdzies sie woda tracila -sprawdzilem pompe wody ok termostat-ok ,teraz jeszcze na dodatek zaczyna sie grzac woda temperatura idzie do 3/4 i wraca se pomalutku na srodek i po chwili znowu ale nigdy nie dochodzi do czerwonego oczywiscie pompe sprawdzal mechanik :duh: :mad2: juz nie wiem co i gdzie mam szukac