Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas jazdy załącza się następujący sygnał dźwiękowy: piip .... piip .... piiiip :)

Występuje on raczej rzadko.

Czy ktoś wie co to za sygnał / co on może oznaczać?

Opublikowano

Ha ha :D

A nie pipppppppppppppppp pipi ? :D

Może nagraj ten dźwięk (jak Ci się uda) i wsadź na yt. :8)

Czy dźwięk poprzedzony jest wyświetleniem czegoś na desce?

Pzdr.

Opublikowano

:lol: nie, są trzy dźwięki i ostatni dłuższy; hmmm raczej nic się nie wyświetla, nie przypominam sobie;

np. dzisiaj jechałem, zatrzymałem się na stopie i po chwili pipało. W mieście dzisiaj zrobiłem z 50 km i tylko raz to wystąpiło.

Opublikowano
Kolego może to czujniki parkowania

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

hmmm a może masz w radiu ustawione "pikanie" o pełnej godzinie

ja mam tak na jednym kluczyku a na drugim nie ma tego pikania

długo dochodziłem do tego co to jest ale nie bawiłem się w wyszukiwanie tej opcji w "ajdrajwie" i nie próbowałem nawet wyłączać ;)

Opublikowano
moze siadłeś na niezablokowanej komórce? :mrgreen:
Opublikowano
a może jakiś alarm, antynapad

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Ja stawiam na zegar o pełnej godzinie :D :cool2:
icon4.png
Opublikowano

a może masz włączoną opcje o przekroczeniu dozwolonej prędkości ustawionej np. na 90 km/h??

Dlatego miałeś jedno piknięcie, bo jeżdżąc :mad2: po mieście przekroczyłeś tylko raz ten limit:)

Opublikowano
no ale jeśli ma się limit ustawiony i sie go przekroczy to oprócz gongu jest jeszcze informacja graficzna na wyświetlaczu miedzy zegarami. Trzeba byłoby byc upośledzonym chyba, żeby tego nie zauważyć i nie skojarzyć

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

• 4 lata później...