Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Zastanawiam się nad kupnem Z4 z 3.0 w benzynie, bardzo mnie ciekawi ile płacicie za ubezpieczenie takiego wozu? Czy firma ubezpieczeniowa zawyża składki ze względu na to, iż jest to sportowe auto?

dzięki za info :)

Opublikowano

Tanio nie jest, głównie za szmaciany dach. Ja płacę 4 tys za dobry pakiet (bez amortyzacji części, udziału własnego itp) za samochód o wartości 65 tysi.

Bumblebee piszesz o pakiecie do 4 lat a w stopce masz, ze samochod z 2005. Pochwali się jakim cudem tak mało płacisz za ubezpieczenie.

Opublikowano
Ja niestety płace ponad 6 tys. :X AC/OC w PTU. ze względu na mój wiek i nieduże zniżki. Mało który ubezpieczyciel chce ubezpieczać cabrio :X wszedzie tylko zwyzki a to ze bmw -10 % a to cabrio kolejne 10 % . Przy rolowaniu ubezpieczenia powinno wyjśc już koło 4 tys. więc troszke taniej. Poczatki zawsze są trudne :evil:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

za 3,0 place w AXA 1040zl.za ta cene mam

OC

pakiet mini AC ( kradziez i spalenie)

NW

pakiet Assistance MAXI

Pakiet Szyba

ubezpieczalem 26/07/11 bo wlasnie kupilem z4 3.0

znizki 50%

oraz 10% za ubezpieczenie online

• 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja za swoja 3.0i co roku 430zl za OC, teraz w tym roku podwyzka na przeszlo 500zl, ubezpieczenie na poczcie.

AC nie warto, takich aut nie kradna.

Opublikowano
Do czasu, aż ktoś przejedzie bok dostawczym. Przeliczając np. na baki paliwa, AC Z4 nie jest bardzo drogie i nie ma co dziadowac. Choc fakt, Tiburona 2.7 nie ubezpieczałem, bo bardziej opłacało się płacic za ew. naprawę niż składkę.
20141104_063438-1.jpg
  • 7 lat później...
Opublikowano

cześć,

czy możecie mi podpowiedzieć gdzie macie wykupione ubezpieczenie AC,bo mój dotychczasowy ubezpieczyciel chyba upadł lekko na głowę,w Allianz-gdzie mam ubezpieczone wszystkie samochody,chcą ode mnie składkę w wysokości 11tys zł za pakiet :shock: ,a E86 wyceniają na 31 tys zł-chciałbym kupić takie auto za tyle :(

Opublikowano
niestety porównywarki działają w oparciu o info experta i eurotax,w związku z tym wartość samochodu wszędzie wychodzi podobnie,czyli strasznie nisko.
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam wykupiony pakiet ubezpieczenia OC+AC+NW w kwocie 1700,00 na rok 2020.

W ramach AC naprawa pojazdu w autoryzowanych warsztatach.