Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z szanownych posiadaczy lub oczekujących na nowe X3 F25 skorzytstał z możliwości obejrzenia sobie na portalu klientów BMW wideo z produkcji swojego samochodu? Działa to od stycznia tego roku. Chciałbym zobaczyć jak robią moje X3 tylko nie mam jeszcze VIN. Czy ktoś już widział swoje wideo?

Pozdrawiam

Opublikowano
Najprawdopodobniej mają standardowy materiał filmowy i wstawiają tylko małe fragmenciki z właściwej produkcji (tylko te kadry z białą ramką). Jest tego może ze 30 sekund, ale zawsze miło popatrzeć. A swoją drogą próbowałem wczoraj założyć sobie konto na BMWUSA korzystając z VINu mojego 5GT, ale nie poszło. Tym bardziej, ze trzeba podać ostatnich 7 cyfr VINu a w moim VIN jest tylko 6 cyfr na końcu (bo wcześniej jest litera). Także, to chyba by było na tyle.
Opublikowano

Potwierdzam, niestety nic z tego. Dokładnie temat sprawdziłem. Funkcjonalność jest dostępna tylko dla samochodów zamówionych w USA. Co ciekawe, już nawet Kanadyjczycy nie mają tej możliwości. Pomysł naprawdę jest fajny, pozwala nawet na pobranie przygotowanych kilku filmików video (o ile dobrze pamiętam jest ich 5) z różnych etapów produkcji. Ale pozostaje nam się obejść smakiem...

A tak przy okazji dla chętnych, anglojęzycznych, link z informacjami na temat śledzenia losów zamówionego, ale jeszcze nie odebranego autka...

http://www.bmwblog.com/2009/07/14/how-to-follow-a-new-bmw-from-order-to-shipping-and-to-delivery/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Najprawdopodobniej mają standardowy materiał filmowy i wstawiają tylko małe fragmenciki z właściwej produkcji (tylko te kadry z białą ramką). Jest tego może ze 30 sekund, ale zawsze miło popatrzeć. A swoją drogą próbowałem wczoraj założyć sobie konto na BMWUSA korzystając z VINu mojego 5GT, ale nie poszło. Tym bardziej, ze trzeba podać ostatnich 7 cyfr VINu a w moim VIN jest tylko 6 cyfr na końcu (bo wcześniej jest litera). Także, to chyba by było na tyle.

Podaj to z literą...