Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie potrzebuje odpowiedzi co mogło się stać ,a mianowicie przestało grac radio nawigacja działała , po odłączeniu klemy i ponownym zapięciu po około 10 minutach wszystko zdechło :cry2: i nic nie działa.Auto jest do kupienia a tu wylazło takie coś sprzedawca sam jest zniesmaczony i próbuję to naprawić a ja czekam na efekt końcowy.A na razie jest lipa :(
Opublikowano
Panowie potrzebuje odpowiedzi co mogło się stać ,a mianowicie przestało grac radio nawigacja działała , po odłączeniu klemy i ponownym zapięciu po około 10 minutach wszystko zdechło :cry2: i nic nie działa.Auto jest do kupienia a tu wylazło takie coś sprzedawca sam jest zniesmaczony i próbuję to naprawić a ja czekam na efekt końcowy.A na razie jest lipa :(

Koledzy proszę o odpowiedź :evil:

• Moderatorzy
Opublikowano
Pewnie padł tuner radiowy łatwo to sprawdzić np.Inpą
Opublikowano
Trzeba sprawdzić tuner lub okablowanie od niego.Miałem to samo to okazało się że żona zalała go jakimś cudem wodą :shock: I był spalony,wrazie gdy to tuner to używka ponad 1000zł
Opublikowano

Tuner radyjka jest pod kołem zapasowym.Jak je już wyciągniesz,to trzeba jeszcze odkręcić czarną szeroką osłonę obok akumulatora i pod nią jest :tuner TV,tuner radiowy,moduł PDC.

SPOKOO

• Moderatorzy
Opublikowano
Trzeba sprawdzić tuner lub okablowanie od niego.Miałem to samo to okazało się że żona zalała go jakimś cudem wodą :shock: I był spalony,wrazie gdy to tuner to używka ponad 1000zł

iPhone powiedz mi jakim cudem masz E53 z 2007 roku? :mrgreen:

Opublikowano

iPhone powiedz mi jakim cudem masz E53 z 2007 roku? :mrgreen:

Tzn wyprodukowany został w 11.2006 a pierwsza rejestracja 2007.Ale widziałem na allegro egzemplarze z rocznika 2007. :mrgreen:

Opublikowano

Powodem dla czego nie działa tuner radia jest woda w miejscu gdzie siedzi bateria,nie mam pojęcia skąd woda w tym miejscu :shock: .U was też coś tam się zbiera ?.Mam jeszcze pytanko czy można jakąś sekwencją zamykania lub otwierania kluczykiem zamków wyłączyć automatyczne zamykanie po ruszeniu autem ? drażni to trochę jeżeli za 2 min trzeba wysiadać :(

tel.509 746 264

• Moderatorzy
Opublikowano

W tym miejsu nie ma prawa pojawić się woda!!

Samoryglowanie wyłączy Ci każdy kto posiada chćby najprostszy fejs do BMW.

Opublikowano
Spróbuj zmienić w ustawieniach jest tam gdzieś koło ustawiania godziny i tam masz trzy języki do wyboru.Ale niewiem na 100% czy zmienia to także język na wyświetlaczu koło zegarów.
Opublikowano
Kolego wymień bezpiecznik w bagażniku po prawej stronie. Nie pamiętam dokładnie który (kolor bezpiecznika czerwony), ale ten problem powtarza się u nas co ok pół roku.
Opublikowano
Kolego wymień bezpiecznik w bagażniku po prawej stronie. Nie pamiętam dokładnie który (kolor bezpiecznika czerwony), ale ten problem powtarza się u nas co ok pół roku.

dokladnie.Mialem to samo w swojej X5.U mnie wystarczylo tym bezpiecznikiem poruszac...

Opublikowano
Okazało się że jest padnięty tuner radiowy na maxa .Wysyłałem do Krakowa stwierdzili że nawet nie ma co naprawiać ,kupiłem drugi z allegro za 1 tys. .Działa prawie wszystko ok oprócz softu który muszę wgrać.Macie koledzy może v32 ponoć najświeższy .Mile widziany link :D .Dzieki :cool2: