Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

oh Ty :cool2:

uwazaj na dziury u mnie takie wyrwalo ze szkoda gadac :mad2:

juz rozwalilem oslone progowa podwozia ,glowna peknieta ,to jak byl ten atak sniegu ,brzuchem szuralem zawsze :cry2:

a Ty tez miales tak?

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nic mi się nie działo. Tak naprawdę może trafił mi się jeden dzieś dzie coś delikatnie szurałem spodem po śniegu. W tygodniu nie chce mi się jeździć bo jeżdżę firmówką a druga sprawa jest taka , że nie chce mi się za każdym razem desek rozkładać żeby wjechac i wyjechać z garażu. Tak więc mam auto weekendowe :D

Będę w lecie musiał się rozejrzeć w lecie za czymś innym bo kumple mi już cisną że jeżdże gejowozem albo dla lasek hehehe....

Mam nadzieje że , zawias i koło troszkę odróżniają moją rikszę od przeciętnych jedynek jakie można spotkać na drodze z kierwoniczką między (25-45 lat )

Chłopcy mają ręczny a mężczyźni tylny napęd....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

hehe ,to moim czesto szuralem :norty:

jak tak koledzy mowia to musisz kupic z3 coupe lub z4 piekne meskie maszyny :cool2:

bo trojek piatek x6 jest masa i juz nie bedziesz sie wyroznial

Opublikowano

Będę w lecie musiał się rozejrzeć w lecie za czymś innym bo kumple mi już cisną że jeżdże gejowozem albo dla lasek hehehe....

Mam nadzieje, ze nie przejmujesz sie takim gadaniem :P Z reguły mowią tak zazdrośnicy, ktorzy sami jezdzo tico, matizem lub... tramwajem :P

Opublikowano
EE tam , nie przejmuję się przecież. Niemniej jest tak, że jedynkami pociskają przeważnie kobiety. Ale faktycznie do mojej postrury to raczej 5tka pasuje hehe...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

e tam przesadzasz ja tez maly nie jestem lepiej sie wyglada w batmobilu :norty:

zebys widzial jaki u nas koles jezdzi z3 cabrio ok200cm wzrostu i waga na oko ok 160kg o to zdrowo juz nie wyg3ada 1a2 wcchodzi do niej :mad2:

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Sprzedaję bo nie potrzebuję dwóch samochodów. Jeden muszę sprzedać..
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nadal aktualne

Silnik zalany świeżą oliwą i wymienione klocki hamulcowe....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
podejrzewam że nikt nie zadzwonił...niestety ludzie szukają najtańszych aut. wiem to po sobie
Opublikowano
Dzwonili ale co z tego, nikt się nie fatygował. Za 35 przez tel to w ciemno biorą ale coż za grosze nie oddam wole żeby skończyło w wiśle tym bardziej że cały czas nie oszczędzam na samochodzie. Ceny są jakie są a trafić auto bezwypadkowe to jak w totka....
  • 1 miesiąc temu...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Ohhh Ty... :) Nie dosyć, że masz ten sam kolor lakieru co ja... to jeszcze zmieniłeś te same fotele na skórę ;) Tylko, że ja mam sportowe ;P

Ja za to szykuję kolejną modyfikację :D

Opublikowano
Hehe zrobiłem komuś prezent bo na wiosnę już wezmę się na poważnie za sprzedaż auta :)
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Auto ponownie na sprzedaż

cena pozostała tajemnicą...

Edytowane przez eltabbo
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Baby BeeM oddaliło się w inną stronę i mam nadzieję, że nowy właściciel będzie o nią dbał tak jak ja. Z resztą powinno pojawić się na forum. Nowemu właścicielowi życzę szerokości i bezawaryjności.

Z mojej strony tyle. Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Wielkie serdeczne dzięki ELTABBO - autko narazie w moich rękach zrobiło pierwsze 300km w drodze do domu - spalanie z kompa 5.8 - przy średniej z kompa 105km/h. Wrażenia z jazdy pozytywne, myślałem że słabiej będzie się zbierać, ale daje radę.

Sama transakcja - miło, z herbatką i przyjemnie:)

Dopatrzyłem się jednej wielce poważnej wady - nie działa podświetlenie lustereczka kierowcy w klapce przeciwsłonecznej - na szczęście oczu nie maluje to nie będę się śpieszył z wymianą - wpływu na właściwości jezdne z tego powodu nie zauważyłem:)

Pozdrawiam!