Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Panowie mam pytanie raczej w kwestii gustu :D posiadam zwykłe fotele z czarną tapicerką na których jeździ mi się nie wygodnie po 2-3 h jazdy czuje krzyże i troche nogi (chodz jest to dla mnie dziwne siedze prawidłowo) i chciałbym z przodu wymienić fotele na takie :

http://imageshack.us/photo/my-images/687/16482014102.jpg/

a przy okazji zlikwidowałbym świecącą mate pasażera i mam pytanie czy nie wyglądało by to trochę mhy wieśniacko jesli kanapa z tyłu a z tego co widze jest troche ciemnejsza została by standardowa zależy mi tylko na wygodzie nie wyglądzie, zresztą tylna kanapa jest używana od święta, nie to co dwa przednie fotele proszę o wasze opinie (do sprzedaży nie ma całego kompletu tylko dwa fotele bez boków i kanapy na których i tak mi nie zależy)

Edytowane przez grzechusk
Opublikowano
Mam takie same fotele tylko boczki obijane skora - powiem tak - SA SUPER! - nie dosc, ze super wygodne to do tego maja "ruchome podtrzymywanie ud" normalnie pierwsza klasa. Minus taki ze jak sie przyzwyczaisz i siadziesz na zwykle siedzenia w innym aucie to sie bedziesz czul jak na taborecie :P Jak masz okazje to kupuj i nie patrz na kolor/odcien,
Opublikowano
ja wymienilem tylko 2 przednie fotele, tylna kanapa zostala taka jak byla materialowa a przednie alkantara ciemna i w oczy nie razi taka zmiana. Latwiej dopasowac tylna kanape zawsze niz przednie fotele ktore sa raczej bardzo drogie.
szukam
Opublikowano
Miałem u siebie standardowe, wymieniłem na wzór z tego zdjęcia tylko w półskórze. Powiem szczerze nie żałuję ani złotówki, można jeździć godzinami i nie chcieć wysiadać :cool2: .
Opublikowano
Panowie mam pytanie raczej w kwestii gustu :D posiadam zwykłe fotele z czarną tapicerką na których jeździ mi się nie wygodnie po 2-3 h jazdy czuje krzyże i troche nogi (chodz jest to dla mnie dziwne siedze prawidłowo) i chciałbym z przodu wymienić fotele na takie :

http://imageshack.us/photo/my-images/687/16482014102.jpg/

a przy okazji zlikwidowałbym świecącą mate pasażera i mam pytanie czy nie wyglądało by to trochę mhy wieśniacko jesli kanapa z tyłu a z tego co widze jest troche ciemnejsza została by standardowa zależy mi tylko na wygodzie nie wyglądzie, zresztą tylna kanapa jest używana od święta, nie to co dwa przednie fotele proszę o wasze opinie (do sprzedaży nie ma całego kompletu tylko dwa fotele bez boków i kanapy na których i tak mi nie zależy)

Mam takie fotele w oryginale i skórze oraz z pełną elektryką i pamięcią ustawień. Szczerze - polecam!!! Wyprofilowanie i podtrzymywanie ud na długich trasach - bezcenne!

Opublikowano

właśnie na takie poluje od dłuższego czasu ... :lol:

mam m-pakietowe w półskórze ale szukam jeszcze w elektryce i grzane ....

ale ciężko znaleźć i zacząłem już kombinacje aby kupić np. dół ze sterowaniem np. od coupe i przekładka góry ... w skórze nie szukam ponieważ wolę sam dać do obszycia ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
Fotele pochodzą z poliftowego modelu ja mam przed czy jak je podłącze to mata zniknie (jest sprawna w tych m pakietowych) czy po prostu nie zmieniali jakiegoś modułu? Wiecie o co mi chodzi. A fotele tak na 80 % biore. Kanapa tylna zostaje fotele są bez elektryki i nie grzane chodz mi to nie przeszkadza wkońcu to będzie można nazwać fotelem a nie te taborety co mam teraz :D
Opublikowano

Mam takie fotele w oryginale i skórze oraz z pełną elektryką i pamięcią ustawień. Szczerze - polecam!!! Wyprofilowanie i podtrzymywanie ud na długich trasach - bezcenne!

Zapomniałem dodać, że oczywiście są podgrzewane :)

Opublikowano
Ja kupiłem tydzień temu w pół skórze za 500zł, fotele przednie + kanapa tył + boczki z głośnikami. Stan igła :norty:
Opublikowano
Fotele zamówione wyszarpałem za 650 myśle że to dobra cena za 2 sztuki

Myślę, że tak. Jeśli są w full opcji, czyli skóra, pełna elektryka, pamięć i podgrzewanie - to cena niemal bombowa.

Opublikowano
Ja kupiłem tydzień temu w pół skórze za 500zł, fotele przednie + kanapa tył + boczki z głośnikami. Stan igła :norty:

Gdzie takie promocje ;>

Na allegro;)

Opublikowano
ale wygoda taka sama :) ja wole bez elektryki osobiscie bo jak trzeba ustawic taki fotel to pol godziny on sie przesuwa a reczne w pol sekundy z lezacego do pionu na przyklad :)
szukam