Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
To rzecz gustu ale mi się nie podoba kolor środka.Jeśli to auto z DE to bierz numer vin i w serwisie powiedzą wszystko.
Opublikowano
Tak wiem,ale zapewne z końca roku pierwszy wypust po lifcie.Pierwsza rejestracja w 2004r.Będę ją oglądał powiedzcie na co zwrócić szczególna uwagę i od jakiego miesiąca 2003r. wszedł lifting w x5 .Prośba o rozszyfrowanie nr nadwozia WBAFB71030LV42572.Dzięki
Opublikowano
lift był jakoś na jesieni, wiec to jest fura z końcówki 2003. Poza tym ja swojego "iksa" kupiłem od tego gościa i jestem bardzo zadowolony, samochód był gotowy do jazdy, nawet olej był wymieniony przed sprzedażą dostałem komplet dokumentów, kopie briefu i zapłaconej akcyzy, n samochód wystawił fakturę. Fura miał być bezwypadkowa i była. Jak oglądałem to pożyczył mi swój miernik lakieru nawet. Podsumowując nie chce żeby to zabrzmiało jak reklama, i samochód musisz sprawdzić dokładnie.. Pozdr i powodzenia w poszukiwaniach
Opublikowano

To rzecz gustu ale mi się nie podoba kolor środka.Jeśli to auto z DE to bierz numer vin i w serwisie powiedzą wszystko.

Fakt to rzecz gustu.Jak dla mnie kolor wnętrza jest beznadziejny.Wydając taką kasę na pewno trafisz na lepsze wnętrze.Ja akurat nie kupiłbym tego auta z tym wnętrzem nawet wtedy gdyby jegomość opuścił na tym z 4 kola.Po prostu nie kręci mnie ten kolor..Ale to jest moja ocena i nie chciałbym tu nikogo urazić.A jeżeli już kogoś uraziłem to na prawdę bardzo ale to bardzo serdecznie przepraszam.Kolor jest do bani kolego.

Opublikowano
Oglądałem te auto jest sporo niewiadomych .Zderzak tylny do naprawy lub wymiany tylna klapa malowana cała lewy róg już nie mieści się na mierniku i wymieniana lewa tylna lampa i z resztą jest już pobita ,albo taka wsadzili.Tylne prawe drzwi również szpachlowane i malowane podobnie jak przednie prawe .Silnik nie ma osłony.Zalany jest castrolem 10w40 :duh: troche kopci jak dasz mu buta potem już jest ok.Rozrusznik do wymiany .Telepie nim podczas hamowania z wyższej prędkości mocno z łap wyrywa kiere :( .Wyposażenie mega ,ale mechanicznie trzeba wsadzać kasę.Skrzynia ok.I najważniejsze przebieg raczej kręcony dzwoniłem do serwisu to powiedziano mi że ostatni wpis ma w 2005r. i przebieg 105tys km.Dziwne potem już serwisował go Pan Kazio .Odpuściłem sobie wole bardziej golasa i sprawnego niż siedzieć z nim na kanale.A i zapomniałem dodać to auto należy do cyganów :nienie: .Wynegocjowałem 58500 z kołami letnimi oraz f vat marżą ,jeśli jest ktoś odważny to za tyle odkupi :D .W sumie nie jest to aż tak przerażająca kwota,bywają gorsze egzemplarze i droższe.Ale ja odpadam :mrgreen: szukam dalej ,ale widzę że nie jest to łatwe :?
Opublikowano
upss, więc to jednak nie był ten sam gość. Sorry, że wprowadziłem cię w błąd.