Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

mam następujący problem, żle złapałem za podsufitkę od szyberdachu i wypadła ona chyba z prowadnic. Męczyłem się pół godziny, ale nie udało mi się tego zrobić. Czy ktoś może zna jakiś sposób aby to naprawić? Czy muszę zdejmować całą podsufitkę wnętrza i dobierać się do szyberdachu? Mam nadzieje że pomożecie

pozdro

Opublikowano
Kolego widzę że jesteś z Warszawy więc jak byś nie poradził sobie z tym problemem sam to na Jagielońskiej jest serwis który się tym zajmuje. Pozdro

http://img200.imageshack.us/img200/2941/zdjcie0196001320x200320.jpg

...na tym osiedlu

gdzie BEEMKA jest

prawie jak BENTLEY...

Opublikowano
Kolego widzę że jesteś z Warszawy więc jak byś nie poradził sobie z tym problemem sam to na Jagielońskiej jest serwis który się tym zajmuje. Pozdro

a podasz kolego adres>? ile taka przyjemność mnie wyniesie>?

Opublikowano

dzięki Koledzy za pomoc,

dzisiaj odkręciłem szybę szyberdachu i dostałem się do słonecznika od góry. Jedno mocowanie do wymiany, część zamówiona i czekam Na razie zamieniłem ślizgi miejscami i jakoś chodzi... całe szczęście bo myślałem że dużo roboty będzie, a tak naprawdę 15 min

pozdrawiam