Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Kupilem BMW 318i z 1998 roku i chce wykupic autocasco , ale zadna ubezpieczalnia nie chce mnie ubezpieczyc samochodu powyzej 10 lat. Warta jedynie chce ale za 1900 PLN!!!!!! Porabalo ich. Gdzie macie wykupione autocasco , prosze o pomoc

Opublikowano
masz juz 12 letnie auto, a to jest max co chcą ubezpieczać tylko niektórzy ubezpieczyciele. Wiec raczej AC nie znajdziesz, a nawet jak znajdziesz, to cena będzie tak nieadekwatna że i tak tego nie wykupisz bo będzie nieopłacalne. Więc pozostaje pogodzić sie z brakiem AC, albo płacić bardzo wysoką składkę. Nic w miarę taniego nie znajdziesz.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
Jeżeli chodzi o mini-AC, to taką ofertę na pewno ma MTU, PZU i Warta. Najtaniej jest chyba w PZU, a najdrożej w Warcie, ale jedno MiniAC drugiemu nierówne. Pogrzeb na stronach tych towarzystw.
Corolla e11 FL --> BMW e46 FL (M47/TU) --> R18A2
Opublikowano

Tez potwierdzam że Interrisk ubezpiecza - przy pełnej zniżce ok 600-700 PLN na rok.

Tylko nie ma możliwości naprawy na oryginalnych nowych częściach tylko liczą w razie czego cenę na używkach. (jeśli auto ma już powyżej 10 lat)

Pozdrawiam

Opublikowano
Interrisk jest do 12 lat auto, więc kolega się nie załapie.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
MIało niebyc reklamy ale skoro wszyscy pisza to ja tez :D ja tak jak pisalem wczesniej tez mam autocasco w PZu tylko bd duzo place...tyle co kolega pisal w 1 poscie...
Opublikowano
Ja też mam e46 318i z 1998 r. i mam pakiet AC/OC w Link4 w miarę rozsądnej cenie. Problem jest taki że nawet po maksymalnym zwiększeniu wartości moje auto zostało wycenione na 13 tys, śmiech na sali. Kłaniają się oferty handlarzy którzy sprowadzają złomy zza odry i sprzedają je w takich cenach obniżając średnią wartość rynkową tych aut. Zmień tytuł wątku bo Ci go mod zamknie ;)
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Przy droższych autach też polecam zapytać o sumę gwarancyjną. Jak chciałem w takich "internetowych" ubezpieczyć bete to mało ze stołka nie spadłem jak mi powiedzieli wartość pojazdu.

Wykorzystaj potencjał swojej nowej Garrettki :8)

Pomoc drogowa w Krakowie http://www.janhol.pl

-------------

C-O-N

• 4 tygodnie później...