Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Podoba mi się bardzo krótki lewarek z gałką. Teraz pytanie czy to pasuje Plug&play do zwykłego lewarka ? To sama gałka jest krótsza czy lewarek musi byc krótszy ? Edytowane przez eltabbo
Chłopcy mają ręczny a mężczyźni tylny napęd....
Opublikowano

Mógbyś wkleić zdjęcia o co Ci chodzi?

ja kojarzę 4 rodzaje gałek w manualu i jedna w automacie, która jest krótka a która długa przyznam że nie wiem bo nikt chyba ich po długości nie rózróżnia tylko po jakości i materiale z których sa wykonane, w manulau wg. standardu wypoasażenia kojarzę zwykłą czarną plastikową, srebrną metalową, M-pakietową w skórze i Preformance ale żadna z nich nie wymaga zmiany drążka.

Może chodzi ci o jakieś modyfikacje indywidulane ,które ktoś wykonał z brzeszczotem w ręce?

poza tym długio tu chyba ten temat nie zabawi ze względu na niezgodność z regulaminem i nasz mod szybko się nim zajmie jeżeli nie poprawisz tytułu

Opublikowano

Tak. Plug & Play.

Jak chcesz super krótką to zainteresuj się jeszcze BMW Performance Short Shifter'em ;), ale to dla ekstremistów :)

E30, E36, E60, E87, F48

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jest wszystko opisane na forum. allegro to też ktoś z forum...