Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niech opuści jeszcze z 3tyś i można o niej myśleć ogólnie fajna ori M-pak chyba tylko gałka jest nie z M/// a tak koszt naprawy nie będzie aż taki wielki szyba i airbag trochę będą kosztować bo szyba jest z czujnikami lampę da się zaczep dokleić ale to już taki drut zawsze możesz kupić za ok 300zł lampę bez osprzętu maska i zderzak do zrobienia chyba że kupić maskę za ok 300zł i zderzak goły za 400zł , może warto bo 2007r M pakiet kolor fajny dać ładną felgę i będzie fajnie wyglądała ogólnie tylko na minus w tym aucie jest ten środek taki zmęczony a od strony pasażera albo to brudne czy wytarte musiał byś pojechać zobaczyć ja czy warto czy nie miała wcześniej innych przygód :) tyle ode mnie :D
Opublikowano
....oj sporo dołozysz...dostała podłużnica, chłodnice urwane z mocowań a pod maską wygląda tak jak by poskręcano do zdjęcia, zderzak był zdejmowany bo nie ma juz spryskiwaczy lamp a po to aby wyprostowac lub zmienic wzmocnienie ... srodek auta jak po 500tyś km- przetarcia podłokietnika i boczki siedzisk, deska i osłona tunelu wygląda tak jak by ją wstawiono do wyceny ... tylny prawy błotnik uderzony...a nie wiesz czy to pierwszy wypadek tego auta a także w jakim jest stanie mechanicznym ... jak co ceny doda się odszkodowanie to mamy jakieś 55-60 tyś i dlatego lepiej sprzedac niz naprawiac bo naprawa to jakieś 15-20tyś ...fakt ładny kolor+M Pakiet ale "skórka za wyprawkę"
Opublikowano

Jak nie masz znajomego blacharza który poskłada to po kosztach to odpuść.

Jak zechcesz zrobić dobrze to zaplacisz tak jak piszę poprzednik, jak byle jak to będą potem same problemy.

Jako ciekawostkę polecam w offtopie na racing forum wczorajszy wypadek GTR'a. Na lawecie wyglądał na lekkiego dzwona a podobno idzie do kasacji ...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gniot jakich mało - brudny, zawszony i porysowany środek, przód "przygotowany do sprzedaży" - pewnie elementy połapane na opaski plastikowe. Koszty naprawy bez druciarstwa wbrew pozorom spore - ja bym sobie dał spokój. Jak widzę auta z Francji i Włoch to mi sie unosi :mad2: