Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.

Przegladajac forum ,a pozniej ebay napotkalem takie cos

http://cgi.ebay.de/BMW-E39-BEZEL-BLENDE-DOPPEL-D-DIN-2DIN-IVA-AVIC-DNX-KIT-/320711262195?pt=Einbaurahmen_Radioblenden&hash=item4aabe17ff3

hmmmmm - jakos mozna zamontowac radio 2 din

Myslałem o 2 Din ale koszt z navi ponad 3tys i to nic szczególnego plus 500zł za ramke plus 400zł za modół żeby sterować z kiery a i wygląd do dupy :-/

Wiem że te co na alledrogo są za 2700zł można wyrwać poza aukcją za około 2200zł bo pisałem z sprzedającymi.

Opublikowano
Witam.

Przegladajac forum ,a pozniej ebay napotkalem takie cos

http://cgi.ebay.de/BMW-E39-BEZEL-BLENDE-DOPPEL-D-DIN-2DIN-IVA-AVIC-DNX-KIT-/320711262195?pt=Einbaurahmen_Radioblenden&hash=item4aabe17ff3

hmmmmm - jakos mozna zamontowac radio 2 din

Można bez problemu zamontować stacje 2 DIN. Myslałem nawet o niej ale koszt z navi ponad 3tys i to nic szczególnego plus 500zł za ramke plus 400zł za modół żeby sterować z kiery a i wygląd do dupy :-/

Wiem że te co na alledrogo są za 2700zł można wyrwać poza aukcją za około 2200zł bo pisałem z sprzedającymi.

Ech zamiast edytuj wziąłem cytuj. Modek popraw :wink:

Opublikowano

Popieram tego badziaka z ebaya co ma tą zabudowe plastikowa w życiu bym nie załozył takie to dam sobie do cieżarówki,będzie pasiło i navi przy okazji.Założe to co masz ty Stano(ziomal z Kieleckiego :twisted: ).Musze tylko z cierpliwością czaić żeby gdzies kupić w madrych Złotych,bo zdziercom co ściagają z UK i wystawiają na allegro nie dam centa zarobić.W anglii to co zakupiłes Stano można kupić za 370funtów,a u nas 2450zł--porównaj jak wyjdzie.Wszystkie takie same:jezyki,menu,gwarancja,mapy jakie wgrasz :norty:

BTW z samych TK jesteś czy jakieś TBU,TJE,TKI,TSZ,TSK itd.Ładne masz bu-bu w srodku,w sierpniu się spykniemy to pogadamy.SORRY za OT --ziomal

Opublikowano
Popieram tego badziaka z ebaya co ma tą zabudowe plastikowa w życiu bym nie załozył takie to dam sobie do cieżarówki,będzie pasiło i navi przy okazji.Założe to co masz ty Stano(ziomal z Kieleckiego :twisted: ).Musze tylko z cierpliwością czaić żeby gdzies kupić w madrych Złotych,bo zdziercom co ściagają z UK i wystawiają na allegro nie dam centa zarobić.W anglii to co zakupiłes Stano można kupić za 370funtów,a u nas 2450zł--porównaj jak wyjdzie.Wszystkie takie same:jezyki,menu,gwarancja,mapy jakie wgrasz :norty:

BTW z samych TK jesteś czy jakieś TBU,TJE,TKI,TSZ,TSK itd.Ładne masz bu-bu w srodku,w sierpniu się spykniemy to pogadamy.SORRY za OT --ziomal

Z samych Kielc. Czemu dopiero w sierpniu? Powiem Ci że żadko kiedy trafia się tanio na allegro. Pierwsza używana na alledrogo którą upatrzyłem to zalicytowałem i jestem mega zadowolony. Co do auta to chciałem galerie zrobić tutaj ale niby dział zamknięty :roll:

• Moderatorzy
Opublikowano

Galerię masz w dziale E 39.

viewforum.php?f=156

Przed chwilą słyszałem wypowiedź pana K...

To trochę pasuje do niektórych Chińskich sprzętów z allegro

"jak Titanic tonął to też był wielki szpan" :duh: Co ludzi władzy mamy...... :mad2:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Z samych Kielc. Czemu dopiero w sierpniu? Powiem Ci że żadko kiedy trafia się tanio na allegro. Pierwsza używana na alledrogo którą upatrzyłem to zalicytowałem i jestem mega zadowolony. Co do auta to chciałem galerie zrobić tutaj ale niby dział zamknięty :roll:

No ziomal w siepniu onieważ jeszcze do sierpnia mieszkam w Hiszpanii,ale w pierwsze dni sierpnia bede już na stałe w PL--śpotkamy się na bank,musze odreagować zanim w PL zaczne dalej jeżdzić zawodowo :lol:

Tamten dził galerii ogólnej jest zamknięta ale masz na samej górze w tym dziale e39 viewforum.php?f=156 --popatrz na samej górze tej strony co jesteś teraz :mrgreen:

Ja bede szukał nowego bo wątpie że trafie jak ty,ale na 100% nie dam handlarzyną zarobić--kto teraz jest ślepy ze nie zerknie na ebay,czy ES milanuncios http://www.milanuncios.com/autorradios/bmw-m5-e39-e53-gps-tactil-dvd-nuevo-25722616.htm --przesyłka friko i minus 30€ bo ja dekodera telewizji hiszpańskiej nie potrzebuje :D

To masz 460€ x 3.95= 1800 i cos tam, na ebay 375 funtów x 4.5= 1690zł Zobacz jak zdierają,a piszą że trzeba zamówić,albo moga nie mieć na stanie-po co zanim przesyłka przyjdzie POzdr

CIHY525 też ptasiora słyszałem,uwież mi za pare lat mieszkania tu co ja miałem pytań o ten gatunek,i ten co wyginał w locie :duh: JEDEN wstyd.Natomiast dobrze mówią o obecnych przywódcach i DT i BK :cool2: :cool2:

Opublikowano
Spoko. Założyłem Już galerie. W Kielcach własnie powstaje fajny klub tylnonapędowców także jak coś to zapraszam :wink:
Opublikowano

A mówiłem ze tanieja w oczach,oto przykład http://cgi.ebay.co.uk/Car-DVD-Player-GPS-HD-SWC-Ipod-BMW-E39-53-/270765195142?pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item3f0adcff86 TU to samo ale chyba ktoś inny sprzedaje http://cgi.ebay.co.uk/Car-DVD-Player-GPS-HD-SWC-Ipod-DVB-T-BMW-E39-53-/250836173053?pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item3a670040fd

Teraz zastanawiam sie czy już brać czy jeszcze poczekać,przeliczając 340funtów x 4.5zł= 1530zł+koszt wysłania :lol: A kochane Allegro za to samo chce 2400zł :duh: Poradzić wtajemniczeni czekać/brać--mam czas :lol: