Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam dziś miałem dziwne zjawisko w moim aucie tzn. jadąc autem do domu mniej więcej po 10km (przejechanej trasy) zapaliły sie kontrolki zegarów tak jakbym uruchamiał auto tzn.(od oleju , od akumulatora , od niskiego stanu paliwa , od wysokiego poziomu temperatury, od kilometrów choć się swieciły ale zapaliły się prostokąciki zielone i tym podobne kontrolki, które świecą się gdy włączonym zapłon ) i po 2-3 sekundach zgasły ( tak jak gasną gdy auto sie odpala) ale z autem nic sie nie stało i jechałem dalej bez rzadnego problemu.

moje pytanie brzmi czemu tak sie stało ?

dodam ze dzis auto stało na dworzu gdy była mała burza i deszcz padał, gdy wracałem do domu to deszcz juz ustał.

nigdy wczsniej nie zaobserowałem takiego zjawiska w moim aucie nawet po długim myciu auta na myjce :)

dzięki z góry za odp.

Edytowane przez ziomeke36
Opublikowano
Heh ta marka ma to do siebie ;-) Czasami samo sie cos psuje i naprawia...jak to z kobieta chwilowy foch, pewnie cos w pogodzie sie nie spodobało jej-życie, jeśli sie to nie powtórzy to Bunia jest zdrowa.
Opublikowano
witam dziś miałem dziwne zjawisko w moim aucie tzn. jadąc autem do domu mniej więcej po 10km (przejechanej trasy) zapaliły sie kontrolki zegarów tak jakbym uruchamiał auto

Opcja szukaj nie gryzie wystarczy trochę czasu poświęcić i znalazł byś odpowiedź to po pierwsze a po drugie to tytuł tematu nie jest poprawny tu poczytaj viewtopic.php?f=68&t=120678

Opublikowano

he he chwilowy foch (dobre :) ) oby sie nie powtórzyło jak sie powtórzy to dam znać a tym czasem dzięki za odp.

a to do kolegi ''seba e36'' jak bym znalazł odp. na moje pytanie w necie to bym nowego tematu nie zakładał proste, ale nie znalazłem, a nie tak jak kolega twierdzi ze mi sie niechce szukać... pozdrawiam

Opublikowano
Po pierwsze gdybyś był na tyle inteligentny to byś poczytał też tematy pokrewne czyli nie tylko kontrolki ale i zegary liczniki parę tematów niżej jest taki podobny a po drugie obowiązuje tu pewna zasada o której jednak nie przeczytałeś bo ci sie nie chce
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.