Skocz do zawartości

Podłączenie szyb elektrycznych i szyberdachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś montował szyby elektryczne i szyberdach w E30.Może jakiś schemat do podłączenia jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam i dziękuję
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano
A jaki ty chcesz schemat??

Wszystkie kable sa na swoim miejscu tylko podpiac trzeba i wstawic bezpiecznik.

Mowisz, ze w kazdej e30to jest pociagniete do drzwi?? A kable pod przyciski gdzie wychodza, bo jak zdjalem mieszek, to nic nie widzialem, moze sa gdzies ukryte te wtyczki? Pozdr.

Opublikowano

nie sa podciagniete zadne kable jesli szyb nie bylo.

Jednak jest to plug'n play

jak zdejmiesz oslone nad nogami kieriwcy, to w lewym rogu masz wolne gniazda tzw sonderaustattung czy jak to sie tam pisze.

potrzebujez oryginalny kabel i sie wpinasz

gdzies nawet na stanie mam wiazke od 4 elektr. szyb do sedana, kupilem ale juz nie potrzebuje, moge odsprzedac

[email protected]

gg 1041

PROJEKT SZYBKA ETA STAGE 2

http://img516.imageshack.us/img516/8284/113863664644f590e20953anv7.jpg

Opublikowano
nie sa podciagniete zadne kable jesli szyb nie bylo.

Jednak jest to plug'n play

jak zdejmiesz oslone nad nogami kieriwcy, to w lewym rogu masz wolne gniazda tzw sonderaustattung czy jak to sie tam pisze.

potrzebujez oryginalny kabel i sie wpinasz

gdzies nawet na stanie mam wiazke od 4 elektr. szyb do sedana, kupilem ale juz nie potrzebuje, moge odsprzedac

postanowilem rozebrac drzwi (czego chcialem uniknac) i okazalo sie ze mam kable do podlaczenia mechanizmow i przelacznika podciagniete dokladnie tam, gdzie powinny byc :) tylko zastanawia mnie, w ktore miejsce bede musial bezpiecznik wpiac!? Ktos wie??