Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ,

sprowadzam własnie autko z belgi delikatnie uszkodzone przodem, czy ktoś moze przetłumaczyc ten komunikat??

http://imageshack.us/m/641/6291/autokoda1771211.jpg

mozliwe że chłodnice są uszkodzone.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
GOOGLE tłumaczy to tak: "Pojazdów wycofanych z eksploatacji! Nie zatrzymania silnika." Napewno ma to zwiazek z tą stłuczką.
Opublikowano
ELV,to jest chyba blokada kierownicy,ale nie jestem pewien.

Tak to elektryczna blokada, w pierwszych egzemplarzach gdzie ją montowali jest jakis lekki feler (podobnie w e90) Kiedys tez miałem taki błąd, ale tylko raz. To może się pojawić jak coś przytrzyma blokadę i nie może się rozblokować, np zostawi się samochód z kołem skręconym i opartym o krawężnik, przy mechanicznej blokadzie też czasem trzeba cofnąc kierownice

Opublikowano

auta na żywo jeszcze nie widziałem, mam tylko zdjęcia uszkodzony delikatnie przód, może któraś z chłodnic jest uszkodzona, airbag ok. ale właśnie mam zdjęcie tego komunikatu i chce wiedzieć jak sobie z tym poradzić gdy auto będzie stalo już u mnie:)

jakieś programowanie itp? regulacja kierownicy,tak jak jest napisane w poprzednim poście?