Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Luk lub sachs, używka to loteria, chociaż pewnie można kupić dobre :wink: sporo osób poleca regenerację, ja kupiłbym raczej nowe. Sklep masz na "górze" www.czescidobmw.pl

Nie każdy mechanik to ogarnie, ale kosmiczna technologia to też nie jest :mrgreen:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
dzieki "maniek" . Wszystko ok tyle że byłem gotowy na wydatek 2000 zł z robocizną a teraz 2000 zł to tylko części. i chyba ok 500 za prace. Czy wymiana zajmie więcej niż jeden dzień ??
Opublikowano
W jeden dzień spokojnie jest to do ogarnięcia. Oczywiście jak nie wyskoczy np. wyciek z zimmeringów silnik/skrzynia. Jak ja wymieniałem w swojej, to zimering na skrzynię musiałem zamawiać w serwisie - 3 dni czekania :mad2:
Opublikowano
Mati a masz może jakies namiary na ten zimering ?? bo zmienie go od razu przy wymianie sprzęgła. tzn masz jakiś numer tej części ??
Opublikowano

No faktycznie, sprawdziłem, dwumas podrożał o ponad 50%. Ja bodajże w kwietniu kupowałem u Macka komplet (sprzęgło i dwumas) za równe 1500 zł.

Tak na marginesie ciekaw jestem czym to jest spowodowane, bo raczej nie kursem walut.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Dokładnie takie pytanie zadałem w sklepie << czym spowodowana jest podwyżka aż o 50%>> odpowiedź była że firma luk od pierwszego lipca zmieniła swój cennik w katalogu. Myślałem może że koło zostało poprawione i koszt produkcji się zwiększył ale nie sądzę. Jest tak że czy za tyle czy za tyle nie masz wyjścia i tak kupisz bo musisz. Nie chcę nawet sobie wyobrażać jakie koszty generują nowe modele BMW. POZDRAWIAM
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Planowałeś kupić po następnej wypłacie? Jak tak to teraz lipa..

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.