Skocz do zawartości

PLANUJĘ KUPNO E39 PROSZĘ O OPINIE i POMOC W WYBORZE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio panowie jestem na giełdzie a tu patrzę e39 sedan no wrak...koleś przyjechał auto siedziało prawie na oponach i cały bagażnik i siedzenia orzechów laskowych nawet przednie pasażera tylko on mial miejsce po swojej stronie reszta orzechów klapa bagażnika od razu widać szpara jak nie wiem co światła przednie jedno krzywe itp no trafić potem na takie auto ;/

zresztą w tamtym roku koleś podjechał e60 beemką jasna skóra i 2 worki kartofli i 1 worek papryki prosto na tylne siedzenia na jasną skórę a ludzie takie oczy.......

Opublikowano

a co lepsze kolor miało taki jak u CICHY525 i z tyłu obowiązkowo znaczek M nawet jak przez szybę zerknąłem to mieszek M ;)

za pewne za x czasu jak zostanie na otomoto wystawione to będzię w opisie bla bla bla i M-PAKIET :D

Opublikowano
Powiem Ci, że ma wspaniale wyplakowane oponki :mrgreen:
E39 530dA lata, E38 740iA zapier... :D
Opublikowano

Troche dziwne jest to , ze stoi juz jakis czas i cena spada, a mimo to jest napisane " nie do negocjacji "

Piekny chwyt marketingowy

Czuje ze w kolejnym ogloszeniu bedzie " igla , pierwszy wlasciciel , dopiero co sprowadzony" itd. itd.

.... oraz to ze auto dopiero jest pol roku w kraju , a ktos juz sprzedaje. 18% podatku zaplacone na darmo?

Opublikowano

Auto wygląda przyzwoicie...

trzeba jechać z komputerkiem , czujnikiem lakieru , obadać i jak warto to na stacje diagnostyczną, a potem do bankomatu..... :)

Opublikowano
Wcale bym się nie zdziwił, jak by na fotkach było wcale nie to auto, które jest do sprzedania. Stary numer handlarzyków. Zajedziesz na miejsce, a okażę się, że zgadza się tylko rocznik i silnik :( Sprawdzę coś jutro i dam znać.
Opublikowano

Czasem mnie zastanawia jak to możliwe ,że są takie okazje :)

Ktoś sprowadza igłę z zachodu za śmieszne pieniądze do tego rejestruje go w RP i jeszcze zakłada LPG tylko po to żeby go szybko sprzedać - gdzie tu ekonomia?

Czyżby komuś się tak szybko znudził ?A może pali za dużo gazu hehe.

Opublikowano
dzis w nocy zrobiłem coś czego nie powinienem robić. po kilku głębszych namierzyłem X5 4.4... mój Boże jak to odcina... (rzecz jasna nie jeździłem) urywa rzyć. pod żadnym pozorem nie mogę usiąść za kółkiem czegoś takiego, bo cała reszta przestanie mnie bawić a na razie cos w okolicach 3 litrów musi starczyć.

lepiej żeby pchało niż ciągnęło.

http://www.motostat.pl/user_images/63351/icon1.png

Opublikowano
No jeszcze jakby to było E39 to większe odczucie byś miał. Brata teść miał X5 i było czuć masę auta. Różnica wagi, oporów itd. Chyba, że te X5 to nie było 4,4 tylko 4,6.
Opublikowano
oznaczenie błotnikowe pokazuje 4.4i. e39 jest po prostu ładniejsze. mój były szef miał kiedys jeepa grand cherokee 5.2 V8 - jeszcze piękniej to chodziło. wszystko fajnie pięknie ale planuje robić troche za dużo kilometrów żeby kupować V8. byłem nastawiony na 2.5 - 2.8 teraz tak bardziej myślę o 2.8-3.0. tylko jak coś to sam przywiozę z rzeszy. to będzie najlepsze rozwiązanie. myślałem też o 3.0D żeby kupić w de z założonym filtrem ale też ten filtr może być do wymiany. montaż nowego koło 800E. od tygodnia chodze i myślę bo czasu już jakoś mniej bo do świąt przydałoby się kupić.i jeszcze w głowie dźwięk tego V8....

Opublikowano
Gdzieś w mojej galerii masz filmik z zimowej zabawy to można posłuchać hehe. Kiedyś było każdy wie jak, a teraz wszyscy chcą kupować od hitlerowców. Jeszcze te ogłoszenia, że Niemiec płakał jak sprzedawał :duh:
Opublikowano
Panie, Niemiec ja wsiadał to buty zdejmował, tak dbał! :mrgreen:
Opublikowano

Tak, ja mam:

"Jest to najbogatsza wersja tego modelu, posiada wszystko prócz grzanych siedzeń." - kłamstwo i to poważne. Jak ja lubię takie teksty..

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
Opublikowano
O ile dobrze pamiętam to ktoś już recenzował to auto jako wy..ba i podzwonowca
Opublikowano

http://allegro.pl/bmw-525i-shadowline-rewelacyjny-stan-oplacona-i3569155797.html

525 z silnikiem 2.2.... wiem, że są 2.0 z silnikiem 2.2 ale 2.5? i jeszcze do tego magiczne hasło shadowline. jeszcze brakuje w opisie aukcji że pod maską jest V6...

jak jest z tymi wszystkim shadowami blackami i innymi pakietami "wyposażenia" jest to oryginał czy inwencja twórcza sprzedających?

Opublikowano

Jezeli sie nie myle to masz 2 pakiety - shadow line albo chrome.

Sam mam moja srebrna bawarke w pelnym shadow line ( fabrycznym ) i pieknie prezentuje sie.

Ta ktora pokazujesz ma chyba oryginalny. Zastanawia mnie tylko ta lotka na bagazniku. Czy ona nie byla dodawana w m pakiecie?