Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kompletnie nie rozumiem gości co szukają i szukają i szukają.Czego wy Panowie szukacie ? Wiadomą rzeczą jest że coś tam trzeba będzie wrzucić w autko po kupnie ( ale myślę że to nie tragedia ) Świętego Galla Panowie to nie znajdziecie na naszym rynku w pieniążkach do 60 tyś.No chyba że kupicie za 50 i z 20 włożycie.Ale to co włożycie to wiadomo jest wasze i autko pochodzi.Gdzieś tam czytałem ostatnio tu na tym forum że jest gdzieś X od cyganów ( to nie kupuj ) Panowie od Mongołów, Wietnamczyków,lub z Bronksu może być.Byle był taki który mi się podoba i był sprawny.Tak samo nie kupuj bo lakierowany ( i co z tego że lakierowany ) to od razu musi znaczyć że po wielkim dzwonie ? Nie rozmieszajcie mnie.Albo jak nie ma oryginalnych reflektorów to po czołówce i pewnie była masakra.No Panowie troszeczkę przesadzacie.Ja np kupiłem X z rysą na drzwiach ( praktycznie cały bok - od drzwi pasażera do samego końca ) rysa spowodowana była czyjaś zazdrością , nienawiścią mniejsza z tym ale tak poza tym to wiem że jakiś Zdzisiek matołek biedak tym autkiem nie jeździł.Albo jak już autko znikło z ASO dajmy na to kilka lat temu i teraz wypłynęło w Polsce to znaczy że co ? Nie nadaje się ? hehehehehehe oj Panowie Panowie.

Panie Kolego , mysle że powinienes najpierw przeczytac tekst ,ktory ktos napisał a pozniej zamiescic swoją wypowiedz.

Chciałbym zobaczyc w swojej wypowiedzi ,że pisze za jaka cene chce kupic X, może kolega jest telepata i wie co mysle.

Cały czas staram sie napisac że chodzi mi o uczciwosc sprzedajacego , że jezeli bezwypadek to ma byc bezwypadek i już , nie rozumiem kolegi tekstu bo nie pisałem o Zdziskach ,matołkach o reflektorach,o tym że nie wrzuce do autka po kupnie lub nie, a i zazdrosc też była bo porysowany samochod kolega kupił hm.. uważa kolega że z zazdrosci i nienawisci a może to był kawał ch....... poprostu ,ale przynajmniej domyslam sie po co kolega kupił samochod....

Prosze czytac ze zrozumieniem.

Kolego napisałem to co myślę bez żadnych tu ą , ę . Tak tak kolego jak ktoś szuka autka bezwypadkowego to od razu do salonu proponuje się udać.Oczywiście życzę tym co szukają jak najlepiej i aby trafili na swoje wymarzone bezwypadkowe :D . Co do rys na aucie to nie koniecznie musiał to być kawał penisa ( ale każdy mierzy swoją miarą jak widzę) Co do czytania tego co napisałeś wcześniej to nie martw się kolego przeczytałem ze zrozumieniem.Co do Zdziśków matołków to widzę że nie łapiesz jeszcze ( najwidoczniej za mało tych X jeszcze obejrzałeś ) bo ja osobiście widziałem i takie które były warte góra 47 a sprzętu audio miały za 40 wstawione i wtedy też cena tego autka była kosmiczna ( ale to tak na marginesie ) I jeszcze jedno kolego nie wszystko co pisze tyczy się tu akurat do twojej osoby ( więc nie ciśnieniuj się i nie bierz sobie tak tego do serduszka ). Co do uczciwości sprzedającego to bywa z nią rożnie kolego ( każdy chce sprzedać jak najlepiej i każdy chce kupić jak najlepiej ) z autopsji kolego znam przypadki gdzie ktoś kiedyś sprzedawał ładną laleczkę ( wrzucone w nią kolego od groma kasy prawie tyle co była warta i była to już ta E46 ) A i tak nosami i mordami słabi aktorzy kręcili ( no tak tak ładna ale Panie rocznik taki i taki a to tu jest mikroskopijny odprysk a tu plamka na dywaniku itd itd ) A ja wszystkim tym którzy szukają kolego proponuje swojego przyszłego X zabrać z właścicielem do ASO na dokładne badanie jak już tak szukają ( zapłacić 750 zł i tam powiedzą wszystko ) i po problemie.Co do mojego autka to powiem ci kolego że jak trzeba będzie wrzucić kasę to wrzucę .Nie łapie tylko tego co napisałeś że domyślasz się po co kupiłem auto ( ale najmniej to jest chyba w tym wszystkim istotne ) a X5 kolego to już nie taki szał bo jest tego jak truskawek.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie