Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
i ta oto rekalama powinna rozwiać wszelkie wątpliwości co do słuszności palenia kapcia.... W końcu jest to rekomendacja BMW.

Hmm.... Jakby to powiedzieć...

Ja tam nie widzę logo BMW na tej reklamie... :roll:

Pozdrawiam

Admin

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
i ta oto rekalama powinna rozwiać wszelkie wątpliwości co do słuszności palenia kapcia.... W końcu jest to rekomendacja BMW.

Bez sensu... :|

Opublikowano

hmmmm... :think:

ciekawa teoria...

choc... to tylko teoria...

...a od teorii do prawdy... daleka droga... :D

pozdrawiam

cosmo

Tylko nie GAZ !!!

Opublikowano
producent tej reklamy pewnie mial na mysli jak ukazac moc tego auta ! wiec czy jest to palenie tzw "kapcia" czy ukazanie mocy mozna juz to indiwidualnie rozpatrywac !
Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
Opublikowano

:lol: :lol: :mrgreen: :roll2: uśmiałem się jak mops :twisted2:

Idąc tym tropem możemy się spodziewać na folderach hasła :

BMW Zaleca : Dla dłuższego życia Twojego samochodu Pal Gumę conajmniej 2 razy dziennie po ok. 1 min.... :duh:

Black - Mighty - Wonderful
Opublikowano

Widze że kolega "e60530i" rozumie że palenie gum to coś więcej niż wygłupy. Cieszę się że ro zumiesz że to: "ukazanie mocy"

Niech Moc będzie z Wami: Wesołych Świąt :mrgreen:

Gratuluję poczucia humoru :mrgreen:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Szkoda, że w Polsce nie ma legendarnych wyprzedaży BMW... ;) nawet wozów demonstracyjnych ;)

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

Opublikowano
Kupując swoja becię sprawdzałem ją najpierw w serwisie BMW w warszawie i nudząc się w salonie łaziłem z byłym (już) właścicielem oglądając nowe wózki i oto nagle podchodzi do nas dealer (na szczęście dealerBMW) i proponuje nam zakup nowego auta itp. itd. my na to, ze brak kasiejki na nowy wózek bo to jak się zacznie dobierać wyposażenie to koszt nowej trójeczki lekko przekroczy 200 tys.PLN, a on na to, ze proponuje nam zakup auta które było używane do prezentacji w salonie, cena w stosunku do nowego modelu z tym wyposażeniem wynosiła minus 40 tys.PLN...hm..ale i tak się nie skusiłem te zaoszczędzone w salonie 40 kafli wydałem na zakup betki :twisted2:

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżę troszke temat z reklamami :)

Nie jest to reklama BMW ale z BMW :mrgreen:

Zapraszam : Allianz

Opublikowano

Dzisiaj następna reklama :mrgreen: tym razem juz BMW z BMW :cool2:

Niestety jakość jest marna tych klipów ale co tam :roll2:

No Brakes

Opublikowano