Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Jest możliwość kolejnego zakupu grupowego tym razem :

Spojler klapy bagażnika ( lotka ) od Aerodynamik

Spojler jest nowy , oryginalny fabrycznie zapakowany w podkładzie gotowy do pomalowania .

Niestety nie jest wiadomo czy taśma montażowa jest w zestawie bo po nr katalogowym wychodzi tylko lotka :(

Jak wygląda ?

Taką lotkę mam zamontowaną u siebie można ją zobaczyć w poniższym linku :

viewtopic.php?f=112&t=121470

Ja zamawiałem lotkę lakierowaną z fabryki i ona przyszła mi już z taśmą ale to chyba ze względu przepłacenia kilka razy za malowanie :)

Lotka pasuję do :

E81

E87

Bez względu na rocznik samochodu .

Nr katalogowy : 5171 0 306 667

Cena katalogowa 900,72 zł

Cena dla Nas : 720 zł

Cena + koszt wysyłki zgodny z cennikiem poczty polskiej lub kuriera , możliwy odbiór osobisty na terenie Gdańska .

Mogę również zamówić spojler lakieorwany w fabryce pod nr vin koszt ok. 1250 zł .

Zamówienia składamy do 22.05.2011

Oczywiście faktura jest możliwa na w/w część .

Jeżeli chcesz zamówić wpisz się poniżej zamieszczając informacje :

Liczba sztuk - nick - z lakierowaniem lub bez .

Moja opinia na temat lotki :

Powinna ona być montowana seryjnie w naszych jedynkach auto znacznie lepiej wygląda

Opublikowano

1 dzień się pośpieszyłem. Wczoraj zamówiłem taką lotkę w niemieckim sklepie ;(

Wydaje mi się, że lotki raczej będą z taśmą klejącą. W opisie mojej jest napisane, że będzie z taśmą.

Opublikowano
dla mnie troszku za dużo :P nie to że za drogo ,ale szkoda mi kasy ,mam wydatek ,amortyzatory oraz szybę do wymiany :(

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

Opublikowano

Nikt tutaj nie ciągnie za rękę , kto chce to się wpisuje :) .

Wiem że cena jest duża , ale jak jest możliwość załatwienia taniej to czemu mam tego nie zaoferować .

Jak narazie widzę że wtopa :)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Chyba samodzielnie, ja rezygnuje. Zobacz w http://www.salesafter.eu chyba zrobili jakąś obniżkę.

Obniżka w tym sklepie już jest ponad 2 miesiące.

Ja kupowałem miesiąc temu u nich kilka rzeczy w tym "naszą" lotkę. Od wykonania przelewu czekałem na paczkę ok. 10dni. Wszystko dobrze zabezpieczone i oryginalne, także polecam.

Opublikowano
a jakie koszty przesyłki?

Za lotkę, lampy tylne, antenę, 2xgrille i końcówkę wydechu - koszt przesyłki wyniósł 26 euro.

• 2 lata później...
Opublikowano

Tak odświeżając temat, rozumiem że ze sklepu http://www.salesafter.eu lotka wychodzi do lakierowania oraz z taśmą do naklejenia ? Nie można zamówić np black sapphire już od nich? a ew koszt lakierowania ile mógłby wynieść ? 200-300 zł ? Sorry że tak dopytuje ale niestety nie orientuje się w cenach "blacharsko-lakierniczych".

P.S. byłby może ktoś chętny na taką lotkę? okolice małopolski / podkarpacia lub mazowsza?

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Tak odświeżając temat, rozumiem że ze sklepu http://www.salesafter.eu lotka wychodzi do lakierowania oraz z taśmą do naklejenia ? Nie można zamówić np black sapphire już od nich? a ew koszt lakierowania ile mógłby wynieść ? 200-300 zł ? Sorry że tak dopytuje ale niestety nie orientuje się w cenach "blacharsko-lakierniczych".

P.S. byłby może ktoś chętny na taką lotkę? okolice małopolski / podkarpacia lub mazowsza?

Pozdrawiam

Ja byłbym chętny.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
no powiem ze ogladalem ta lotke pare razy.. ladnie by siedzialo na czerwonym :P tylko chodzi o spasowanie ;)
  • 2 miesiące temu...