Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuję pomocy wzglednie podpowiedzi,mianowicie:żona pakując zakupy z castoramy uderzyła w monitor i niestety tak "fachowo"że się "rozlał" :mad2: więc chcąc niechcąc muszę teraz go wymienić(żone chyba też :wink: )co radzicie,czy jest mozliwosc wymiany samego panelu LCD,a może ktos posiada w/w element do sprzedaży chetnie odkupie.................

Koledzy może ktos wie jak zdemontować monitor?

(*pozdrawiam*)
Opublikowano
...........a były navi MK4 z innym formatem niż 16:9... :?: Ja oczywiscie mam ten duży czyli 16:9,dzwoniłem wczoraj po róznych firmach naprawiających navi i panele LCD i niestety koszty dosyć spore,np ASO 7180 zł podkreslam sam panel przedni wymiany samego LCD nie przewiduja w ASO,po za serwisami od 1500 w zwyż,na Allegro sprzedaja ale najczęsciej w zestawach, a osobno to i tak w cenach zbliżonych do kompletu :mad2:
(*pozdrawiam*)
Opublikowano
Rzeczywiście nie spojrzałem dobrze w temat. Mój błąd. Poszukaj dobrze na pewno coś znajdziesz, a jak nie to spróbuj zadzwonić jeszcze pod ten numer: 516 757 656, może coś poradzą :)
  • Moderatorzy
Opublikowano
Mam sam LCD za 200zl gdyby coś.
  • 3 miesiące temu...