Skocz do zawartości

Maglownica , jest taka sama z roku 99 jak z 00 i 01?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chodzi mi tutaj o Maglownice otoz , postawilem go dzisiaj u mechanika i okazalo sie ze cieknie z maglownicy na wszystkie strony i teraz rodzi sie tu moje pytanie. Czy Maglownica moze pasowac z roku 2000 badz 2001 do bmw z roku 1999 (mojego) jesli nie prosze o jakies znaki szczegolne , poniewaz chce zamowic na allegro ta czesc.

dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

Według RealOEM

Magiel (nr oem 32136753438) był montowany Od 04/1999 Do 09/2001

Nowszy magiel (nr oem 32136757651) był montowany Od 09/2001

Różnica jakaś jest

.....BMW e46.....

OO==[][]==OO

Opublikowano
Według RealOEM

Magiel (nr oem 32136753438) był montowany Od 04/1999 Do 09/2001

Nowszy magiel (nr oem 32136757651) był montowany Od 09/2001

Różnica jakaś jest

no wlasnie ktos mi kiedys mowil ze rozni sie tylko nr czesci ale magiel jest ten sam. Dlatego tez juz troche zglupialem.

Pytalem nawet kilku gosci na alegro co sprzedaja te po lifcie i mowili mi ze pasuje 100%.

Dzwina sprawa :S

Opublikowano

po co robic ta "regeneracje" ktora w moim przypadku moze kosztowac nawet do 2400 zl.. , lepiej jest kupic takowa maglownice za 500 zl i cieszyc sie ze zaoszczedzilo sie pare groszy..

podobno w tym co mam 1999 roku wystepuje jakas "blaszka" ? , ja juz glupieje normalnie do tej pory nie mialem takiego problemu dobrania czesci do bmw jak teraz..

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak kupisz tego samego producenta bo było chyba DWÓCH w tych latach do BMW to powinno bez problemu pasować. Inaczej może być różnica w kształtach węży giętych na przyłączach.