Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanie odnosnie sprawdzenia bmw przed zakupem (geometria, szczelnośc silnika powłoka lakiernicza itp) w kielcach. czy jest tam autoryzowany serwis bo jakoś nie moge odnależc a może ktoś poleci kogoś sprawdzonego. historie sprawdziłem w serwisie na śląsku ale autko znajduje sie w świętokrzyskim.za pomoca dziekuje
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W Kielcach nie ma autoryzowanego serwisu BMW ale może ktoś ci poleci dobry zakład gdzie będziesz mógł sprawdzić auto.
Opublikowano
a marco service na ul krakowskiej. podobno współpracuja z dealeo jestrem bmw z poznania i jak dzwoniłem to kolo mowil ze ok robią takie rzecz.
Opublikowano

Możesz spróbować Marco Serwis tak jak kolega wyżej napisał. Ja tam miałem sprawdzać E61 ale nie doszło do tego bo jak obejrzałem na żywo "igłę" to podziękowałem. (Teraz po igły to już tylko do pasmanterii chodzę :D :D ) Napisz jaki sprzedawca ze Świętokrzyskiego bo tam się głównie dwóch bardzo często pojawia którzy sprowadzają Radoszyce i Szydłowiec. Napiszę Ci o swoich doświadczeniach.

Pozdrawiam

Mario