Skocz do zawartości

Interfejs diagnostyczny do BMW E32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Chciałbym kupić dla własnego użytku interfejs. Tak sobie przeryłem forum E32 i słabiutko z tym tematem. Ktoś może ma jakiś i może podzielić się spostrzeżeniami? Znalazłem jeden na allegro: http://allegro.pl/interfejs-bmw-e30-e32-e34-e36-kabel-z-wtykiem-bmw-i1538306315.html ale niestety z tego co tam jest napisane nie obsługuje 740-tki a takową posiadam. Pozdrawiam!!!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wertus,

przeryj forum DIAGNOZY, tam znajdziesz wszystko co bedzie Ci potrzebne i tam w zasadzie umieszczane sa wszystkie informacje dotyczace diagnostyki. Ja spedzilem w tym dziale, ladnych kilka dni.

Z wlasnego doswiadczenia, ten fejs ktory podlinkowales to moglbys uzyc do zablokowania kola, kiedy lewarujesz auto :mrgreen:

nie chodzi tylko o fejs, ale tez o oprogramowanie, e32 zeskanujesz i skasujesz bledy, podejrzysz live data etc. tylko DIS'em ew. INPA, inne programy nie beda mialy takich mozliwosci, lub beda widzialy nie wszystkie moduly auta.

Viaken ma cos co dziala z e32, to jest TAKI FEJS, ale ja u nich nie kupowalem. Sek w tym, ze fejs Ci sprzedadza bez przeszkod, ale pozniej, jezeli chodzi o oprogramowanie to kuleja i to po calosci. Podsylaja niedzialajace linki - to raz, a dwa linki te udostepnial wczesniej kolega Nerwus z tego forum. Jednym slowem, radz sobie sam, a instalacja nie jest taka jak instalacja windows'a.

Ja kupilem fejs od Nerwusa, deko drozej bo drozej, ale pomoc przy sofcie Nerwusa masz zapewniona + pewnosc, ze fejs bedzie dzialal.

Dla jasnosci, nie jestem znajomym, ani rodzina kolegi Nerwusa, nie namawiam do niczego, ja kupilem i nie zaluje.

pzdr

yaz

Opublikowano

Z powodzeniem możesz kupić u viakena przy oszczędzając paczkę.

Jak jesteś ogarnięty w komputerze to spokojnie zainstalujesz wszystko, jeśli będziesz miał jakieś trudności to w dziale diagnoza znajdziesz rozwiązanie.

Soft też na tym forum jest dostępny.

pozdro