Skocz do zawartości

<t>Jak podoba Ci się to autko?</t>  

108 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

nieskromnie powiem że podoba mi się coraz bardziej, więc chwalę się wszem i wobec :)

Kilka faktów:

520 d 184 KM touring

plus:

pakiet sportowy M,

Carbon Black Metallic

Dynamic Damper Control

System nawigacyjny Professional

Hi-Fi Professional

skrzynia automatyczna Sport

Skóra czarna Dakota

Fotele sterowane elektrycznie z pamięcią ustawień

Reflektory Biksenonowe

Czujniki parkowania

Szyby Individual

itp.

Niestety brakuje: 122 KM, 1 litra pojemności, skali na obrotomierzu (najlepiej do 8 tys), Adaptive Drive, domykania drzwi i kół 19" z ogumieniem mieszanym ...

Edytowane przez Slavo

---------------------

Born Most Wanted

Past:

E34 518 orientblau, A4 B5 2.8 V6 30V, E60 525d monaco , Vectra Caravan Cdti 150 KM F11 520d M Sport,, F10 535d M Sport

Future:

Far Far away F10 M5 Competition

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wydech jest fabrycznie pomalowany na czarny z połyskiem?

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

tez się zdziwiłem jak go odbierałem bo troche mi nie pasuje do relingów i obramowań drzwi ;)

ale faktycznie w M pakiecie wydech jest czarny - błyszczący.

---------------------

Born Most Wanted

Past:

E34 518 orientblau, A4 B5 2.8 V6 30V, E60 525d monaco , Vectra Caravan Cdti 150 KM F11 520d M Sport,, F10 535d M Sport

Future:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

tez się zdziwiłem jak go odbierałem bo troche mi nie pasuje do relingów i obramowań drzwi ;)

ale faktycznie w M pakiecie wydech jest czarny - błyszczący.

dowcipnie.... :D :cool2:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Ładnaa :cool2: Koła faktycznie, 19'' by stykło :D Ale wszystko przed tobą :cool2:

Wyposażenie fajne, domykanie fajna rzecz jak i AD. Co do silnika to już każdy ma inne preferencje, dla jednego 184PS to marzenie, a drugi musi podkręcać M3 bo mu mało :mrgreen:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

• 5 tygodni później...
Opublikowano

gratulacje,

czy różni się skrzynia automatyczna "sport" od skrzyni automatycznej "nie sport" :?: za wyjątkiem dopłaty :mrgreen:

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano
Ładniejsza galka i manetkami przy kierownicy ;) dla mnie warte kilka złotych ;)

---------------------

Born Most Wanted

Past:

Future:

Opublikowano

dzieki za wjaśnienie,

polityka "kasowania" firmy coraz lepiej dopracowana :mrgreen: aby mieć łopatki trzeba kupić:

- kierownicę z łopatkami,

- skrzynię "sport',

- w następnym modelu pewnie pojawi się niezależna pozycja: łopatki do kierownicy czy przełącznik manualnej zmiany przełożeń...

ładny środek to podstawa :cool2: na chwilę obecną F11 ma najładniejsze wnętrze z całej gamy modeli BMW (wg mnie...)

chyba używałeś wcześniej aut z grupy BMW :cool2: w doposażeniu nie masz "świecidełek" tylko konkrtety :cool2: choć dla mnie największym atutem F11 są fotele komfortowe, cena jest "bandycka" ale na lepszych nie siedziałem...

udanego użytkowania :cool2:

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ładna ta czarnula :D A co do skrzyni to czy skrzynia Sport od zwykłej nie różni sie tym ,ze jest dwusprzęgłowa??

Automat "zwykły" a "sportowy", to ta sama 8mio biegowa skrzynia ZF. Może różni się nieco programem, ale najważniejsza wizualna różnica to inna gałka zmiany biegów, łopatki przy kierownicy do manualnej zmiany. Dwusprzęgłowej skrzyni nie dają do F10/F11.

Auto zacne, podoba mi się. Gratuluję! :cool2:

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ładna - gratuluje :cool2:

Niedaleko mojego zamieszkania jeździ podobna ale jest zrobiona całkowicie na czarno oprócz felg wygląda bandycko :twisted:

Ja bym ci polecał nerkę czarną i koła 19-tki i będzie super.

PS: ostatnio w M-Carsie oglądałem białą 530xd z pełnym wyposażeniem - też mega wrażenie robi :shock:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
2.0d w takiej budzie to dopiero ma ciężki żywot :)

Oj ma :( każdy by miał ;)

---------------------

Born Most Wanted

Past:

Future:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Bardzo ładne auto, piękny kolor (mam ten sam :mrgreen: ) ale fakt że 19" leżała by lepiej..
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
samochód jest świetny :)

jak się 2.0d sprawuje w takiej 5?

Dzięki :)

Umiarkowanie rozsądnie. Przy skrzyni w trybie S i DDC na Sport całkiem przyzwoicie, ale traci zapał przy większym obciazeniu. jadąc samemu można się nawet uśmiechnąć szybko zmieniając pasy miedzy zawalidrogami ;)

---------------------

Born Most Wanted

Past:

Future:

Opublikowano

tak właśnie sądziłem

ale jak np kupić takiego sedana, jeżeli większość tras robi się samemu, to przy dużych przebiegach rocznych będzie super i ekonomiczne auto firmowe :)

bo jak by nie było 3.0d zawsze spali więcej, niech to będzie 15 zł więcej za paliwo na 100km, to przy 100.000km rocznie daje niezłą sumkę

chciałbym takiego, z tym że sedana :) :) :)

Opublikowano

Sedan z pewnością jest bardziej dziarski. W szczególności z wyglądu, bo osiągi ma minimalnie lepsze. Poważnie myślałem nad sedanem i gdybym kupował w tym roku to ten typ nadwozia stałby w garażu. Ale ze długo już pracuje w Krakowie i decyzja zapadła w roku "kratki" więc padło na touringa. Notabene najładniejsze kombi wsród innych kombi ;)

A w spalaniu nie ma aż takiej różnicy - średnio może z 1,5 l/100 km R6 d spali wiecej. Bardziej boli różnica w cenie zakupu.

Choć dziś gdybym wybierał silnik to wzialbym 528i albo zrezygnowalbym z M pakietu na rzecz 535i. Nie, jednak z M paka bym nie zrezygnował - wzialbym prace dodatkowa po godzinach ;)

---------------------

Born Most Wanted

Past:

Future: