Skocz do zawartości

320 Cd 150KM - ZAKUP - POTRZEBNA POMOC...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie,

Na forum jestem nowy. Planuję zakup swojego pierwszego BMW. Chciałbym nabyć E46 320 z motorem o mocy 150KM. Mój budżet to plus minus 30 tys. złotych. Auto oczywiście będzie używane i chciałem spytać ekspertów o to na co muszę szczególnie zwrócić uwagę podczas zakupu trójeczki? Nie chcę popełnić jakichś typowych błędów bo tak jak napisałem - pierwsza Beemka.

Z góry dziękuję...

Opublikowano
Przede wszystkim auto jedź oglądać z kimś, kto już ma E46d i najlepiej laptopa z jakimś interfejsem diagnostycznym, żeby zaoszczędzić sobie czasu i pieniędzy.
Opublikowano

A ja mam pytanie?

Załóżmy, że sprzedajecie auto...pozwolilibyście komus nieznanemu kto przyjeżdża ogladać auto wpinać się w zlącze diagnostyczne?

Opublikowano

Osobiście bym nie pozwolił, już widzę jak potencjalny kupiec jest skory do zapłacenia ze ewentualne wyrządzone szkody. Jeśli ktoś chcę sprawdzić auto niech poświęci 100zł i zleci diagnozę komputerową serwisowi...

Do autora: Wątpię abyś za 30kzł kupił dobre coupe w dieslu.