Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jestem po wymianie radia na pro .... i jest prawie super :) wymieniłem tez głośniki w tyłu na infinity , te w drzwiach zostawiłem bo nie chce rwać tych boczków a strasznie ciężko to idzie jak próbowałem.

Rożnica jest znaczna. Professional jest "plu&play" za wyjątkiem, przynajmniej u mnie .. że teraz czujnik cofania gra w 2 tonach :)( starym i nowym z nowego radia) i to 1 "problem" może macie jakąś radę jak to usunąć ?

moje 2 pytanie dotyczy czy ktoś z Was wymieniał może głośniki pod siedzeniami ? te niby woofery ? co tam można pokombinować żeby lepiej grało ?

dzięki za sugestie pozdrawiam

Opublikowano

dołączam się do pytania

czy wymiana głośników niskotonowych pod siedzeniem na inne przyniesie jakiś efekt? czy koniecznie trzeba dołożyć jakis wzmacniacz?

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
dołaczam sie do pytania:D jesli mozecie To powiedzcie jakie mozna wrzucic głosniki na Tył bo sa strasznie małe a miejsca wydaje sie byc duzo ale nie chodzi o jakis sprzet za 1500zł Tylko cos Tanszego i pod siedzenia cos:D:P
Opublikowano

na tył dowolne w miare dobre 10 ( ja kupiłem infinity) wiekszej kasy nie ma po co inwestowac bo to tylko tył !

przód ważniejszy

ale z praktyki czy ktoś coś wkładał pod siedzenia ? a jeżeli tak to co ?

Opublikowano
co byscie polecili Tylko w mozliwych cenach nie w kompletach bo drogie sa wtedy moze ktos juz zalozył To jakies linki bysmy poprosili chodzi o głosniki pod siedzenia boczki i Tyl za zagłowkami:D:P
Opublikowano

moze bez przesady z tym drogie :) głosniki 10 dobrej klasy kupisz za ca. 150 zł ( helix,magnat, infinity, Lanzar, jbl) a który wybrać najl posłuchac

magnat, jbl : grają "ciepło"

infinity, lanzar " technicznie" ale to subiektywne opinie trzeba w sklepie posłuchac !

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czy jest sens wymiany samych głośników bocznych w konfiguracji Business? Tzn. założenie zestawu 10 cm + wysokotonowy+ zwrotnice

Muszę przyznać że moja obecna konfiguracja bez gwizdków przy lusterkach nie zachwyca, choć bas jest w miarę ok, subów bym nie zmieniał.